hirdetés

A Kukirin G2 Pro rollerrel durván olcsón

Ennyiért semmit nem kapsz itthon

hír
A Kukirin G2 Pro rollerrel durván olcsón 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2023-11-06

Vicces, hogy ennek a hírnek az alapja egy korábbi hír volt, amiben a Kukirin G2 Pro még 235 000 Ft-ba került, a tesztünk idején már csak 190 000 forint körül volt az ár, most meg sikerült az árat a GKB231150  kuponkóddal 177 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ra lefaragni, és ebből még lejön a Paypal kedvezmény is, ami további 15 USD mínusz. Ennyiért Xiaomi rollereket lehet kapni itthon, nem teljesen használható, 600 W-os kétkerekűeket. Ráadásul a G2 Pro EU raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett.

Mindkét kerék kapott csillapítást és hidraulikus tárcsafékeket is. Érdekesség, hogy egy ülést is ráapplikáltak, hogy kényelmesebbé tegyék a hosszabb utakat, de ezt könnyen el is tudjátok távolítani, ha útban lenne.

Dizájnra is nagyon menő lett, itt a már bevált narancs-fekete színkombinációt használták, az LCD kijelzője pedig nagy, színes és informatív, leolvasható róla minden szükséges adat, és pár szükségtelen is. A roller súlya nem elhanyagolható 23,5 kg ülés nélkül, szóval a hordozhatósága viszonylag korlátozott ezáltal, de mindenesetre össze lehet csukni, így befér a kocsi csomagtartójába is.

A Kukrin G2 Pro ráadásul az egyik ajánlható roller a kínálatból a G2 Max mellett, és ha használjátok a GKB231150  kuponkódot, meg a 15 USD-s Paypalos fizetési kedvezményt – ezt nem próbáltam, de a GKB oldalán írják -, akkor 172 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ig lehet leütni az árat. Ez nagyon durva, ennyiért itthon 300 W-os Xiaomi rollereket lehet kapni, nem egy normális rugózású tereprollert. A szállítás ingyenes, EU raktárból küldik a cuccot, tapasztalataim szerint ez olyan 5 munkanapot jelent háztól házig.

hirdetés