hirdetés

A JIMMY HW9 porszívójával gyerekjáték rendet tartani

Fantasztikus kuponokkal olcsóbban hozzájuthattok a száraz-nedves takarítógéphez

hír
A JIMMY HW9 porszívójával gyerekjáték rendet tartani 1

Forrás: Jimmy

írta: Bagi
2023-11-28

A JIMMY új modellje, a vezeték nélküli HW9 nem egy szokványos állóporszívó, hiszen szinte mindenféle szennyeződést eltüntet a padlóról, legyen az száraz vagy nedves kosz. Persze nemcsak porszívózni tudtok vele, hanem fel is mos, és egyetlen gombnyomással megtisztítja a kefefejet, hosszú időre tiszán és szagtalanul tartja magát. Most szuper kuponok is érkeztek hozzá, az árán biztos meg fogtok lepődni.

Az év végi akciózásoknak hála, igazán kifizethető áron éritek most el. A Geekbuying NNNHW9BF  kuponjával 68 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni. Európai raktárból, ingyenesen szállítják.

A JIMMY hivatalos webshopjából most 50 euróval olcsóbban szerezhetitek meg december 1-ig. Az év utolsó hónapjában használjátok a JIMMYHW9  kupont, így 50 euró kedvezmény jár majd rá.

hirdetés