hirdetés

A Jimmy H10 Flex nemcsak porvadász, hanem fel is mos

Áresés upgrade-del

hír
A Jimmy H10 Flex nemcsak porvadász, hanem fel is mos 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2023-12-07

A Jimmy H10 Flex állóporszívó az aktuális csúcsmasinája a cégnek, amelyik mindenféle érdekes megoldással büszkélkedhet. Ilyen a szívóerő automata megemelése, a középen behajló és így a bútorok alá is becsusszanó porszívócső, illetve a Mop verzió esetében a felpattintható felmosótartály. A Mop verzió ára az NNNNRENDELJKINAIT20  kuponkóddal 104 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ami egy csúcsporszívóhoz képest teljesen elfogadható. EU raktárból küldik. ingyenes szállítás mellett.

A padlókefe fejéhez hat LED tartozik, amelyek bekapcsoláskor automatikusan világítanak. Az ágyak, asztalok és szűk helyek alatti sötét területek alatt sem marad a piszok többé észrevehetetlen. Puha kefével, elektromos matracfejjel, 2 az 1-ben kárpittisztítóval és réstakarító kiegészítővel is rendelkezik, lesz mivel teleszívni a 600 ml-es portartályt. Kis helyen tárolható, ugyanis egy fali tartót is kaptok mellé, ahol tölteni is tudjátok.

Alapvetően kétféle verziót forgalmaznak, a sima H10 Flexet és ennek a „mop” verzióját, ami nem jelent mást, mint a fej mögé felpattintható víztartályt és egy felmosórongyot. Így tulajdonképpen porszívózás közben automatikusan fel is töröl a szerkezet, egyszerre két munkafolyamatot elvégezve. Ha többet szeretnétek megtudni a Jimmy H10 Flex állóporszívóról, olvassátok el korábbi tesztünket is.

Az ára a Mop verziónak az NNNNRENDELJKINAIT21  kuponkóddal 105 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ami egy csúcsporszívóhoz képest teljesen elfogadható. EU raktárból küldik. ingyenes szállítás mellett. Ha a többi EU raktáras termékre is kíváncsiak vagytok, erre a linkre nyomjatok.

hirdetés