hirdetés

A Hiseeu kültéri biztonsági kamera napelemmel is olcsó

Igazi Imilab alternatíva

hír
A Hiseeu kültéri biztonsági kamera napelemmel is olcsó 1

Forrás: Gshopper.com

írta: SonkaMod
2022-04-22

Délelőtt lehoztuk a hírt, hogy a Banggoodon az Imilab EC4 kamera milyen jó áron vihető, de sajnos utána 1-2 órával máris megemelték az árát, így csak az igazán gyorsak tudták elvinni jelentős kedvezménnyel. Viszont a Gshopper ezzel párhuzamosan meglepett minket egy kuponos ajánlattal, ami szintén egy kültéri kamera, és így nagyon kedvező áron vihetjük haza a Hiseeu termékét EU raktárból, akár napelemmel együtt.

Többféle konstrukcióban is megvásárolhatjuk, érdemes minimum a memóriakártyás pakkot venni, mert annyira olcsó, de a plusz napelem sem jelent nagy többletköltséget. A Gshopperen a Hiseeu kamerát spanyolországi raktárból rendelhetjük, áfamentesen és az A504F2F532ED  kuponkódot használva az alábbi, nagyon kedvezményes árakon:

Csak a kamera: 17 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
Kamera + 64 GB-os memóriakártya: 18 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
Kamera + napelem: 20 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
Kamera + 64 GB-os memóriakártya + napelem: 22 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

hirdetés