hirdetés

Nagyon jó áron vihető az Imilab EC4 kültéri kamera

Jóval olcsóbb, mint általában

hír
Nagyon jó áron vihető az Imilab EC4 kültéri kamera 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-04-22

Az Imilab kültéri kamerái nagyon nagy népszerűségnek örvendenek a Kínából rendelők körében, egész pontosan az EC2 modell az igazi sláger, de az EC3 is sokak által szeretett biztonságtechnikai eszköz. Az utód az EC4, ami tavaly nyáron jelent meg, egy viszonylag húzós árral, ami teljesen érthető, hiszen egy nagyon jó kamera. A Banggoodon most úgy leakciózták, hogy csak pislogunk, hiszen olyan olcsón adják, hogy ehhez fogható leárazást még sosem láttunk ennél a terméknél.

A felszerelése nem bonyolult, nem is kell hozzá fúrnunk, mert kétoldalú ragasztóval is fel lehet helyezni, de ha ragaszkodunk a csavaros megoldáshoz, akkor úgy is lehetséges rögzíteni. IP66-os vízállósággal rendelkezik, tehát ellenáll az esőnek és a pornak is.

A kamera akár napelemmel is megtáplálható, amit külön kell hozzá megvásárolni. Jellemzően az EC4 igen drága, amiről az Aliexpresses árak tanúskodnak. Ehhez képest most a Banggoodon akciósan mindössze 26 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ráadásul gateway-jel együtt. A szállítási költséget is belekalkuláltuk ebbe az árba, az áfát pedig a Banggood fizeti, tehát semmilyen plusz költséggel nem kell számolni.

hirdetés