hirdetés

A Haylou legnépszerűbb készülékeihez szereztünk kuponokat

Óriási a választék

hír
A Haylou legnépszerűbb készülékeihez szereztünk kuponokat 1
írta: hajas
2021-11-16

A Haylou termékeit nemcsak a szerkesztőség tagjai, hanem olvasóink is nagyon kedvelik. A BuyBestGearnél egy rakás termékük kapható, ezekből készítettem egy válogatást, ráadásul extra kuponokat is szereztem hozzájuk, hogy minél jobb áron tudjátok beszerezni a kiszemelt készülékeket. A BuyBestGear IOSS rendszert használ, vagyis a cikkben szereplő termékek már tartalmazzák az áfaköltséget, ezen felül maximum a Magyar Posta 399 forintos ügyintézési díját kell kifizetnetek.

Haylou GT6

A Haylou GT6 egy semi in-ear kialakítású TWS fülhallgató. Bluetooth 5.2-vel kommunikál a mobilotokkal, melynek köszönhetően alacsony az energiafogyasztás és minimális a késleltetés. A mindössze 3,9 grammos fülesek egy töltéssel 5,5 órán át tudnak zenét lejátszani, a Type-C porton keresztül tölthető bölcsővel pedig ez az idő 15 órára is meghosszabbítható. A fülhallgató oldalaira érintőpanelek kerültek, melyekkel nemcsak a számok között léptethettek, hanem a bejövő hívást is fogadhatjátok. Ha beírjátok a megfelelő mezőbe a BBGGT6 kuponkódot, akkor 9200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg.

Haylou GST

A Haylou GST a fenti Solarral ellentétben merőben más dizájnt kapott, hiszen ez az óra szögletes, 1,69 colos, 240×280 pixeles kijelzővel debütált. Funkcionalitásban nagyon hasonlít a két modell, a GST is tud pulzust mérni, alvást monitorozni, kezeli az értesítéseket, illetve ez is támogat 12 különböző sportágat. A gyártó állítása szerint a pulzus mellett a véroxigén-szinteteket is meg tudja mérni. A kütyü egy töltéssel 20 napig is üzemel, viszont aktív használat mellett ez 9 napra redukálódik. Ha bepötyögitek a BBGGST kódot, akkor 11 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron vásárolhatjátok meg.

Haylou T17

A Haylou T17 Bluetooth 5.0-val kommunikál a mobilotokkal, ami egyrészt kíméli az akkut, másrészt alacsony késleltetést biztosít. A gyártó a fülest kifejezetten sportolóknak tervezte, ez már a kialakításán is látszik, hiszen earhookokat, azaz kampókat kapott, melyek gondoskodnak arról, hogy edzés közben biztosan ne essen ki a fülhallgató a fületekből. IPX7-es védelemmel is ellátták, vagyis ellenál az esőnek és a verejtéknek is. Oldalai érintésérzékenyek, így könnyedén léptethettek a zenék közt, illetve fogadhattok hívást. Type-C porton keresztül vagy akár vezeték nélküli töltővel is feltölthetitek a bölcsőt, ami összesen 30 órányi zenehallgatáshoz szükséges energiát tárol magában, de a fülesek is kibírják 6 órán át egy töltéssel. A BBGT17 kuponkóddal 13 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte.

Haylou GT1 XR

A Halou GT1 XR egy gumiharangos füles. Bluetooth 5.0-val kommunikál a mobilotokkal, ráadásul aptX és AAC támogatással rendelkezik, így remek hangminőségben hallgathatjátok kedvenc számaitokat. A fülesek egy töltéssel 5 órán át bírják, a bölcsője pedig további 36 órányi üzemidőhöz szükséges energiát tárol magában. IPX5-ös minősítéssel látták el, melynek köszönhetően ellenáll a különböző folyadékoknak, vagyis sportolásra is használhatjátok. A BBGGT1XR kuponkóddal 9500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg.

hirdetés