hirdetés

A hátfájás a múlté

Ergonomikus irodai bútorok a Geekbuyingon

hír
A hátfájás a múlté 1

Forrás: Geekbuying

Bagi
írta: Bagi
2024-01-08

Most könnyedén egészségessé tehetitek a dolgozószobát a Geekbuying által kínált irodabútorokkal. Újévi kuponokat is kaptunk két féle Newtral ergonomikus irodai székre és az Acgam ET225E motororsan állítható asztalkeretére. Ezekkel a cuccokkal véglegesen búcsút inthettek a hátfájásnak, és észre sem veszitek, úgy elrepül a munkaidő.

Acgam ET225E elektromosan állítható asztal

Az Acgam ET225E egy elektromosan állítható asztal, amit 62 és 127 cm között igazíthattok a megfelelő magasságúra. A dupla motoros kialakítása gyors és pontos magasságszabályozást biztosít. Beszorulásérzékelője is van, így ha valami az asztallap alá szorulna, nem fogja összenyomni. A vezérlőpanelen három pozíciót tudtok elmenteni, és itt láthatjátok az aktuális magasságot is. A keret 2 mm vastag acélból készült, akár 100 kg-ot is elbír. Működése csöppet sem zavaró, a motorok csak 45 dB zajt bocsátanak ki. Több darabban érkezik, nektek kell összeszerelni, de minden szerszámot mellékelnek hozzá a csomagban. Könnyen összeszerelhető, így akár  10 perc alatt össze is tudjátok állítani.

Most a fekete keretre kaptunk speciális kupont, még egy asztallapra is szükségetek lesz. Itthon elég drágán vásárolhatjátok meg ezeket a bútorokat, ez a jó minőségű és megfizethető árú kínai cucc tökéletes választás. Ha többet szeretnétek megtudni róla, olvassátok el korábbi tesztünket is.

hirdetés