hirdetés

A Geekmaxinál is pörögnek a nőnapi akciók

Hölgyek, figyelem!

hír
A Geekmaxinál is pörögnek a nőnapi akciók 1
írta: hajas
2021-03-03

A Geekmaxi is rákapcsolt a nőnapi akciókra, melynek keretein belül a webáruház legnépszerűbb kütyüire csaphattok le kedvezményesen. Két robotporszívóra és egy futópadra pedig extra kuponokat is szereztem, így még lejjebb tudjátok faragni az árakat. A Geekmaxi csak és kizárólag EU raktáras termékeket forgalmaz, így minden termék áfa- és vámköltségek nélkül, néhány napos szállítással érkezik meg hozzátok.

360 S5 robotporszívó

A 360 S5 az S9 kisebbik tesója, így kicsit butább, de olcsóbb is. 2000 Pa-os szívóerővel rendelkezik, de így sem mondanám gyengének. LDS szenzorral deríti fel a terepet, a biztonságos cirkálás érdekében pedig még egy rakás érzékelő is található rajta. Felismeri a szőnyegeket, vagyis a padló típusától függően szabályozza a teljesítményt. 2200 mAh-s akkumulátor található benne, ami kétórás üzemidőt garantál a robotnak. Okostelefonos appon keresztül is elindíthatjátok, időzíthetitek, vagy frissíthetitek a kütyüt. A DixIAgGh kuponkóddal 81 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron vásárolhatjátok meg.

Xiaomi XQIAO OVICX Q2S

Ez a nagyon hülye nevű termék sok helyen Xiaomiként megtalálható, de valójában valószínűleg nincs sok köze a cégóriáshoz. A gép futófelülete 43 centi széles és 110 centiméter hosszú, a szalag pedig többrétegű, ütéscsillapító anyagból készült. Maximális sebessége 10 km/óra, de persze a tempó állítható. Az edzés adatait a kapaszkodón található LED kijelzőn olvashatjátok le, de ezeket átszinkronizálhatjátok a mobiltelefonos applikációra is, így nyomon tudjátok követni a fejlődéseteket. Használat után pár mozdulattal összecsukhatjátok, így könnyedén tárolhatjátok. A NEWGEEKMAXI kóddal 175 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron rendelhetitek meg.

 

Ha más kütyükre fáj a fogatok, akkor nézzetek szét itt, és használjátok a NEWGEEKMAXI kódot, hiszen ezzel 3%-ot faraghattok az árból.

hirdetés