hirdetés

A Geekmaxin Roborock vásár indult

A legjobb robotok és egy száraz-nedves porszívó vihető olcsóbban

hír
A Geekmaxin Roborock vásár indult 1

Forrás: Geekmaxi

írta: Atika
2023-06-06

A Geekmaxi leértékelte a Roborock zászlóshajóit, így az S7 Pro Ultra és S8 robotporszívók, illetve a Dyad Pro száraz-nedves takarítógép is olcsóbban vásárolható meg egy-egy kuponnal. Most ugyan a megszokott egyéb kuponok hiányoznak, de azért lehet még plusz kedvezményt szerezni más termékekre is. A porszívókat, mint mindig EU raktárból szállítják, minimális szállítási díjjal, de extra költségektől mentesen.

A Geekmaxi most egy kisebb Roborock leárazást hozott össze a nagy júniusi kampányuk előtt, amelynek keretében három takarító eszközt áraztak le, amik mind a gyártó felsőkategóriás termékei közül kerültek ki. Habár ebből az akcióból kimaradtak a site-wide kuponok, a hírlevelükre való feliratkozással mégiscsak kaphattok egy 4%-os, mindenre felhasználható kódot, az új regisztrálók pedig 2%-kal olcsóbban vehetik meg a kiszemelt portékákat az első alkalommal. A Roborock kampánynak készítettek egy aloldalt is, amin összeszedték a fontosabb információkat, illetve pár kiegészítőt az alább bemutatott termékekhez.

A termék specialitása a DirTect technológia, aminek lényege, hogy a vízszabályzást – ami lehet tisztítófolyadék is – és a szívóerőt a koszmennyiség függvényében tudja automatikusan állítgatni, így nem nektek kell spricnizni, hanem mindent intéz a technika. A berendezés ráadásul nincs 5 kiló, így nagyon könnyen tologatható, nem különösebben fárasztó a használata, ellentétben a 8-10 kilós konkurensekkel.

Ha megtetszett a kifejezetten modern takarítóeszköz és szeretnétek a két utált házimunkát párhuzamosítani, akkor a Dyad Pro a ti terméketek. Az ára a 3rUfVtnf kuponnal 128 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., EU raktárból vihető haza és nincs 1 euró a szállítási költség.

Még a felmosópárnát is képes megtisztítani, majd a koszos vizet elzárja a megfelelő tartályba, ezután pedig forró levegő segítségével mindent szépen megszárít. Tehát a robotra elég 1-2 havonta ránézni, akkor is csak a tartályokat kell üríteni. Magától értetődik, hogy teljesen okos, okostelefonos appról lehet vezérelni mindent, de olyan funkciókkal rendelkezik, amit nem is lehetne máshogy megvalósítani.

A gép egyértelműen felsőkategóriás masina. Ha egy garzonba szeretnénk porszívót, akkor nem ez lesz a megfelelő gép, de nagyobb családi házakban már ki lehet használni a tudását. A Geekmaxin most akciósan rendelhető, az AhBYeyZh  d használatával 302 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, EU raktárból, a szállítás pedig 1 eurónál is kevesebbe kerül.

Roborock S8

Az első, amin fennakad a szem az a szívóerő, 6000 Pa, ami nagyon durva ahhoz képest, hogy ez egy robotporszívó. Azonban nemcsak az ereje hatalmas, hanem egyszerre két egymással szemben forgó hengerkefét is használ, ezzel dolgozza meg a szőnyegeket, ahol automatán meg tudja emelni a szívóerejét is. Nem mellékesen, ha már arra járt, ezeket be is rajzolja a térképre. Ez a megoldás egyébként nagyon jellemző az S8-ra, az elején elhelyezett tárgyfelismerő szenzor segítségével szépen bejelölgeti a lakásban található, takarítás szempontjából problémás dolgokat, mint a lámpa talpa, az elosztók, a cipők, a cipőtartó, sőt az olyan bútorokat is, ami alá be tud szorulni. Ezeket el is kerüli, vagyis a megoldás proaktívan képes felismerni a problémás helyeketNemcsak 2D-s, hanem 3D-s térképet is készít, utóbbihoz bútorokat is hozzáadhattok, ami inkább érdekes mint hasznos, de jó hogy van.

Az alaptérképpel tényleg mindent lehet csinálni, amit el tudtok képzelni: feldarabolja szobákra a területet, no-mop, no-go zónákat jelölhettek ki, lekezel több szintes házakat, sőt a térképeket el is menthetitek és később visszatölthetitek. Természetesen az összes szoba takarítása és felmosása személyre szabható, ahogyan beállítható a szívóerő és a felhasznált víz mennyisége is.

Maga a beállítás is egy több lépcsős folyamat, például megkérdezi az eszköz, hogy van-e kisállat a háztartásban,

hiszen akkor máshogyan reagál bizonyos dolgokra. Ami a felmosást illeti, ez is az előző generáció VibraRise technológiáját használja, ami annyit takar, hogy nagy frekvenciával dörgöli a felületeket, de az olyan részeket, amiket nem kell felmosni, szépen kihagyja, egyszerűen felemeli a platniját és kész. Ez az eszköz is képes magát lemerülés esetén újratölteni egy automata bedokkolással, na nem mintha az 5200 mAh-s akku olyan nagyon gyorsan kifogyna, ez önmagában elég nagyjából 200-250 négyzetméterre, vagy máshogyan fogalmazva 180 percnyi takarításra.

Természetesen további extra funkciói is vannak – például gyorstérképezés, nyelvbeállítás, időzítés stb. –  ezekről bővebben az éles tesztben olvashattok. A mindent tudó eszköz ára az N7WVBQ67 kuponnal 213 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., a termék EU raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés