hirdetés

A Geekmaxin is elindult a karácsonyi hajrá

Hatalmas kedvezmények az ünnepekre

hír
A Geekmaxin is elindult a karácsonyi hajrá 1
írta: Atika
2021-12-14

A Geekmaxi karácsonyi vására egészen december 25-ig tart. Ahogy azt már megszokhattuk tőlük, rengeteg akcióval kedveskednek számunkra, a termékek már eleve le vannak árazva, de kuponokkal tovább csökkenthetjük az árukat. Vannak itt porszívók, elektromos rollerek és kerékpárok, sétapadok, de még IP kamera és Bluetooth hangszóró is, de a legjobb ajánlatokat mi is bemutatjuk.

A Dahua Imou Cruiser egy 1080p felbontású, kültéri IP kamera. WiFi-n keresztül csatlakozik a hálózatra, a felvételeket pedig képes a felhőbe is menteni, de lokálisan is tárolhatjuk egy maximum 256 GB-os micro SD kártyán. A videókat H.265 kodek tömöríti, így nemcsak a minőség lesz kiváló, de jóval kevesebb tárhelyet is foglalnak majd az anyagok. A kamera teste 355 fokban forgatható és 90 fokban dönthető, így bármit láthatunk vele. Az ilyen kamerákhoz hasonlóan ezzel is működik a kétirányú kommunikáció, így ráijeszthetünk a betörőkre vagy szólhatunk a postásnak a kamerán keresztül, hogy máris megyünk. Természetesen szoftveresen megoldott a mozgásérzékelés, amiről értesítést küld a telefonunkra, de ami még izgalmasabb, hogy képes felismerni az emberi alakokat, így nem fog beriasztani a háziállatainkra vagy az éppen arra kóborló szomszéd cicára. A Dahua IMOU Cruiserért 21 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek a Geekmaxinál, ha használjuk az UCFKWIG3 kupont, gyors, ingyenes szállítás és két év garancia mellett, ami igazán jó ajánlatnak mondható egy ilyen tudású kütyüért.

Jimmy PowerWash HW8 Pro

A Jimmy PowerWash HW8 Pro egy hónappal ezelőtt járt nálunk, itt olvashatjátok a részletes tesztünket. A készülék egy 2 az 1-ben takarítógép, vagyis nemcsak porszívózni, hanem felmosni is tudunk vele. 15 000 Pa-os szívóerejével falja föl a koszt, a porcicákat, de még a foltokat, a kiömlött tejet, üdítőt is eltünteti a padlóról. Két tartálya van, az egyikben a tiszta víz található, míg a másikba a koszos vizet gyűjti. Egy töltéssel 35 percen keresztül használhatjuk, az akku töltöttségét, illetve a tartályok állapotát pedig a kijelzőjén ellenőrizhetjük. Ha végeztünk a takarítással, akkor a gépet a dokkolóállomásra téve automatikusan megtisztítja a hengerkeféjét. A ZmPHPWvq kuponkódot felhasználva 100 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte.

Xiaomi Urevo U1

A Xiaomi eléggé megerősítette a sétapados termékvonalát ebben az évben, ugyanis több hasonló eszközt is piacra dobott. Az Urevo U1 az egyik legolcsóbb modell a sok közül, így kezdő sportolók számára ajánlott, de a profibbak se nyúlnak vele mellé. A masina segítségével bármikor tudunk mozogni, anélkül, hogy ki kellene tennünk a lábunkat a lakásból. Maximális sebessége 6 km/h, a tempót és az időzítést pedig a mellékelt távirányítón állíthatjuk be. A készülék tetején található LED panel mutatja, az aktuális sebességet, az elégetett kalóriákat, valamint az eltelt időt is.

A gép mindössze 6,5 centi magas, így egyszerűen tárolható, simán befér például az ágy vagy a kanapé alá. A HBXQLqVu kuponkóddal 84 500 Ft-os áron rendelhetjük meg EU raktárból, ingyenes szállítással.

hirdetés