hirdetés

A Geekmaxi szinglik napi kínálata is elég ütős lett

Általános kuponokkal és 4 termékkel csábít a webshop

hír
A Geekmaxi szinglik napi kínálata is elég ütős lett 1

Forrás: Geekmaxi.com

írta: Don Kartács
2022-11-10

Nem meglepő módon a Geekmaxi is beköszönt a 11.11-es akcióival, amikhez egy csomó teljes oldalon használható kupont is adtak. A termékeket kategóriákba szervezve láthatjátok az esemény kezdőoldalán, fölöttük a kódok sorakoznak. Ezek jellemzően 11.14-éig bezárólag működnek, tehát érdemes őket időben felhasználni. Szinte minden termék EU raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett.

Mit hol találtok?

Ahogyan már említettem, van az eseménynek egy kezdőoldala, innen érdemes indulni. Az is fontos, hogy van néhány általános kupon, amit érdemes a lejárat előtt felhasználni, erről a felső sávban visszaszámoló óra tájékoztatja a nagyérdeműt. Az oldalon bármire felhasználható kuponok az alábbiak:

  • 5€ kedvezmény, ha a vásárlásotok értéke több mint 50€: MMhI6ieC 
  • 20€ kedvezmény, ha a vásárlásotok értéke több mint 200€: ZRn7Vy8Q 
  • 35€ kedvezmény, ha a vásárlásotok értéke több mint 600€: q4zGUCmv 
  • 55€ kedvezmény, ha a vásárlásotok értéke több mint 1000€: q8JMzmFG 

 

iLife V9e – Régi ismerős márka

Az iLife régi motoros a robotporszívó gyártásban, már 2015-ben is használtuk a termékeiket. Meg is maradtak az olcsóbb modelleknél, és az egyszerűbb technológiáknál. A V9e is egy előre programozott útvonalakat bejáró robot, vagyis nem épít térképet, nincs LiDAR szenzor, cserébe viszont olcsó. 4000 Pa a szívóereje, a portartálya hatalmas, 700 ml-es – az átlag nagyjából 350 -, és appból vezérelhető, mint a legtöbb sorstársa. Időzíthető, kiválasztható a takarítás módja és ha hibát észlel, azt is visszajelzi a kezelőnek. Különböző módokon képes mozogni, falak mentén takarít vagy egy adott területet, de akár a teljes lakást is lefedi sávos mozgásával. A küszöbmászó képessége 2 centiméter, és az appon kívül egy távirányítóval is vezérelhető, de ha minden kötél szakad, van a tetején is egy „start/stop” gomb. A fenti paraméterekkel jól leírtam a régebben használt kifejezés lényegét, ez egy „buta” porszívó, viszont az ára is pont ezért alacsony, a QICYgAeJ  kuponnal 37 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte.

KTC H27S17 – Hajlítani menő

A KTC H27S17-ről már írtunk korábban is, ez a KTC H27T22 testvérmodellje, néhány lényeges különbséggel. Az alapparamétereik ugyanazok, ez is 27 colos 2560×1440 pixeles felbontású WQHD panel, 165 hertz frissítéssel, de abból a hajlított variáns. A hajlítás rádiusza 1500R, ami azt határozza meg, mennyire öleli körbe a használóját, ez az érték a jobbak közé tartozik. Az emberi szem ennél egyébként kisebb rádiuszt lát – 1000R körül –, vagyis ez a megoldás kihasználja a perifériás látás előnyeit, így mindenféle játékok esetében – például szimulátorok – lehet ebből profitálni. Akit a téma bővebben érdekel, annak itt van egy kis olvasnivaló.

A H27S17 is támogatja a 8 bites színmélységet és a HDR10-et, képes 16,7 millió színt megjeleníteni – sRGB –, alacsony kékfény kibocsájtással rendelkezik, illetve támogatja a G-Sync és FreeSync technológiákat, amiről röviden elég annyit tudnotok, hogy itt nincs screen tearing, ha megfelelő grafikus vezérlő van a gépetekben. A monitor kapott előredefiniált profilokat is, amiket különböző játékmódokhoz találtak ki, ilyen az FPS, az RTS és a hasonló műfajok. Portok tekintetében nem rossz a felhozatal, USB, HDMI 2.0, 2 darab display port és hangkimenet is van, viszont Type-C nincsen, amiért kár . A KTC H27S17-ért az F8cZTBcD  kóddal 88 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek.

A Geekmaxi szinglik napi kínálata is elég ütős lett 10

Forrás: Geekmaxi.com

Redroad G10 – Az ismeretlen versenyző

A Redroad G10 egy önürítő porszívó, ami nagyon hasonló a konkurensekhez. LiDAR szenzorral épít térképet, és ha bedokkol, az állomás kiüríti a 2 darab víztartályt – merthogy portartály nincs benne -, és máris mehet tovább a móka, minden önürítős porszívónak ez az alapja. Az eszköz 2800 Pa szívóerővel rendelkezik, ez természetesen szabályozható 4 lépcsőben. Nemcsak feltöröl, hanem 3000/perc frekvenciával dörgöl is a platnijával, így a tevékenysége már közelebb áll a felmosáshoz, a makacsabb foltokat is képes leradírozni a laminált padlóról.

Specialitása, hogy képes a folyadékot sterilizálni is, ezzel megölve a baktériumok 99,9%-át, ami mindenképpen jobb, mint a hagyományos megoldás, és kisebb eséllyel is pálik be a víz. Sőt, a platniját is felemeli, így ha koszos a rongy, nem keni újra szét a már felszedett port a padlón, illetve a szőnyegeken, hazaúton a dokkolóhoz.

Természetesen ez a modell is kismillió egyéb funkciót ismer, észleli a kárpitokat – és itt fel is emeli a platniját -, képes rajtuk megemelni a szívóerőt is, ha arra van szükség. Felismeri a tárgyakat 8 darab infravörös TOF szenzor segítségével, így nem megy neki mindenféle bútornak és nem is okoz nekik sérülést. Ami pedig a dokkolóállomást illeti, parkoláskor nemcsak kiüríti az elhasznált felmosó folyadékot, hanem a platnit is megtisztítja. A szoftveres funkciók terén is ott van a szeren, több térképet is képes elmenteni, variálni lehet a szobák takarítási sorrendjét, a felhasznált vízmennyiséget, hogy hol mosson fel vagy éppen porszívózzon, lehet a rendszert időzíteni is, és így tovább.

Mint látható, rengeteg mindent tud a Redroad G10, és nem is kérnek érte annyit, mint egy Roborock vagy egy Roidmi termék esetében, hiszen a ZRn7Vy8Q  kóddal 191 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ami meglehetősen nagy árelőny a 250-300 000 Ft-os modellekhez képest.

NECESPOW N1200 – Brutális power station

A NECESPOW nem aprózta el, és egy meglehetősen brutális, LiFePO4 alapú energiatárolót dobott a piacra. A kapacitása 1280 Wh, máshogy megfogalmazva 400 000 mAh, az akku élettartama akár 2000 feltöltés is lehet. Egyszerre két bemeneten is lehet tölteni, hiszen mire egy ekkora kapacitású cuccot megtelítetek, az azért nem 2 perc, még akkor sem, ha akár 225 W teljesítménnyel teszitek ezt. Bemenetként szolgálhat a hagyományos 230 V-os tápegység, napelem, 12 V-os autós töltő, de még Type-C porton keresztül is lehet elektronokat bevinni.

Persze legalább ennyire fontos a kimeneti oldal is, ahol szintén jól áll a NECESPOWE N1200. Rendelkezik:

  • 3 darab AC kimenettel, vagyis 230 V-os csatlakozóval
  • 3 darab DC kimenettel, vagyis 12 V-os egyenáramúval, ide például a laptop tápegységét lehet csatlakoztatni
  • 2 darab Type-C kimenettel, ahol képes PD szabvány szerint 100, illetve 18 W-tal is tölteni
  • 2 darab USB A csatlakozóval, ahol QC 3.0 technológia segítségével tölt

A töltés/merítés nyomon követéséhez egy meglehetősen nagy kijelző  áll rendelkezésetekre, ami a ki- és bemeneti terheltséget és a töltöttséget is mutatja, de kijelzi a hálózat frekvenciáját, illetve hogy a beépített LED lámpa éppen működik-e vagy sem. Lehet időzítve is lekapcsolni a portokat, ha erre van szükség. És akkor jöjjön az úgynevezett rated power, vagyis a terhelhetőség, ami 1200, míg a teljes terhelhetőség 2400 W, ami meglehetősen sok, erre szinte mindent rá lehet kötni, a mosógépen és a villanytűzhelyen kívül. Az ára is ehhez mért, az R2INC2WP  kóddal 274 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte.

hirdetés