hirdetés

A Geekmaxi már nemcsak a Black Fridayt ünnepli

Új sláger a labdarugó világbajnokság, leárazott termékekkel

hír
A Geekmaxi már nemcsak a Black Fridayt ünnepli 1

Forrás: Geekmaxi

Don Kartács
írta: Don Kartács
2022-11-22

Javában tart a minden évben egyre hosszabb Black Friday, amit most a Geekmaxi nemcsak a szokásos fekete péntek ünnepléssel kötött össze – ennek az aloldalát itt éritek el –, hanem egy másik akció dömpinget is indított a labdarugó világbajnokság „tiszteletére”. Ez nem áll másból, mint mindenféle műszaki eszközök és megjelenítők – projektor, monitor, notebook, tablet – leárazásából, amire szintén van egy remek gyűjtőoldal, nézzétek meg hátha szembe jön valami kívánatos. Ezen kívül pedig vannak kiemelt termékek is, amelyeket alant láthattok. A termékek EU raktárból érkeznek, a szállítás összege pedig elhanyagolható.

Portokban a H27T22-vel egyezik meg a felhozatal, vagyis 2 darab DisplayPort, 1 darab HDMI, egy hangkimenet és egy USB áll rendelkezésetekre, de utóbbi csak szoftveres frissítésekhez használható. Mivel a két S szériás monitor megegyezik, én vinném a nagyobbat, mert a BN2MWb4J  kóddal csak 98 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ami nem számít rossz vételnek.

Jimmy JV85 Pro – Felszedi a parkettát

A Jimmy JV85 Pro a Jimmy cég über porszívója volt a tavalyi szezon során, teszteltük is, amit itt olvashattok. A termék nem ígér kevesebbet, mint 70/30/15 perc üzemidőt a három fokozatban, de ami sokkal fontosabb, hogy az akkumulátora is cserélhető, így gyakorlatilag ez a végtelenségig kitolható. A cég levédette a kialakítást, a tartályt elforgatták vízszintes irányba – eddig mindegyik függőleges volt – és elnevezték “vertical cyclone” technológiának. A lényege ugyanaz, mint az eddigieknek, csak most már oldalirányba keringeti a levegőt, aminek két hozadéka van: kiönteni is erre kell, illetve sokkal kényelmesebb tartani takarítás közben, mint a konkurenseket. Természetesen a fenti vívmány arra is lehetőséget ad, hogy megnöveljék a tartály kapacitását, most már 600 ml a korábbi 4-500 helyett.

A teljesítménye is elég bika, amit sajnos a különböző gyártók eléggé össze-vissza adnak meg. Lehet csak simán teljesítmény, ez a JV85 Pro esetében 600 W, lehet szívóteljesítmény, ami itt 200 AW – air watt –, illetve szívóerő is, amit pascalban szoktak megadni, ez itt 25 000 Pa. A lényeg az, hogy ezek a top 10% paraméterei, így nem véletlen, hogy a JV85 Pro egy csúcsporszívónak számít.

A nagy durranás azonban nem a fenti műszaki paraméterek folyamatos feljebb srófolása, hanem a beépített kijelző. Hatalmas előny, hogy elég, ha a szekrényből kivétel előtt egy pillanatnyira meghúzzátok a ravaszt, máris mutatja, kell-e rajta tölteni vagy sem, illetve ha az adapteren van, akkor is nyomon követhetitek a folyamatot. Többé a kiegészítőket sem kell nézegetni, az állóporszívó szól, ha csereérett valami. Természetesen csavartak egyet a kialakításon is, a modell szívócsöve középtájt behajtható, így elméletileg akár derékszögben is betolható a bútorok alá, ezt próbáltuk is a teszt alatt, és tökéletesen működött a megoldás.

Vagyis, a JV85 Pro tavalyi csúcsmodell, aminek az ára azóta sokat esett, így most sokkal jobb vételnek számít, mint 12 hónapja. Az E1Y9G73D  kuponnal 87 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihetitek haza.

Osotek H100 Pro – Száraz-nedves önürítő takarítógép

Az OSOTEK H100 Pro egy száraz-nedves takarítógép, ilyenekről sokszor hírt adtunk már. A terméket szerényen 4 az 1-ben megoldásnak hívja a gyártó, ami úgy jön össze, hogy felmos, feltöröl, porszívóz és szárít is. Ezt a trükköt úgy oldja meg, hogy a berendezés 92 Celsius fokra melegíti a vizet, és még a padló elérésének pillanatában is 60 fokos a folyadék, így az pikk-pakk elpárolog. Ez azért szerencsés, mert sokkal gyorsabban felszárad a takarított terület, ráadásul jó eséllyel kevésbé is hagy nyomot. Ha a H100 Prót az állomására helyezitek, el is mossa és meg is szárítja 55 fokos száraz levegővel a hengerkeféjét, így a takarítóeszközök legutáltabb elemét, a pucoválást is meg lehet úszni.

A gép további érdekessége, hogy egy spéci szenzor segítségével meg tudja állapítani, hogy az adott felület vizes, szennyezett, poros, tehát az általános állapotát, és ez alapján módosítja a takarítási szekvenciát. A tiszta víz tartály 750, míg a koszos víz 600 ml-es, illetve a dokkolón további 3 literes tartályok állnak rendelkezésre. Ez tulajdonképpen egy önürítő, vizes állóporszívó, szóval ezzel sem kell vacakolnotok, dokkoláskor ezt is magának intézi a gép. A fenti űrmértékek 200 négyzetméter lefedésére elegendő folyadékot jelentenek, és nem túl bonyolult kiszámolni, hogy legalább 4 újratöltést magától véghez visz az állomás, így túl sűrűn ezzel sem kell vacakolnotok. Ahogyan az már elvárható, egy beépített LCD kijelző tájékoztat a működési folyamatokról és az aktuális töltöttségről, szóval nem maradtok le semmiről.

Az önürítő porszívó után szabadon itt az önürítő felmosógép, amiért a 4V64V53D  kóddal 159 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, ennyi pénzért pedig szinte minden kellemetlen dolgot megcsinál helyettetek.

A Geekmaxi már nemcsak a Black Fridayt ünnepli 37

Forrás: Geekmaxi

Roborock S7 Pro Ultra – Mindent tudok

A Roborock S7 Pro Ultra már annyit szerepelt az oldalunkon, hogy szerintem kívülről fújjátok a műszaki paramétereit. Nemcsak a tiszta és a koszos vizet tárolja el, hanem egy hatalmas porzsákba a koszt is begyűjti, ami akkora, hogy a működése akár 7 hétre is automatizálható. A gép egy 5200 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, de ezt akár a porszívózás félbeszakításával is képes újra feltölteni – recharge and resume a funkció neve –, így a takarítási terület tulajdonképpen végtelen nagy. Magától üríti a víz és a portartályokat, nem kell hozzányúlnotok, csak előre beállítanotok, hogy mikor és hol takarítson, és ő mindent automatán intéz.

Természetesen nemcsak a porcicákat gyűjti össze az 5100 Pa-s szívóerővel, hanem felmosni is képes, ezt itt éppen VibraRise technológiának hívják, és percenként 3000 alkalommal dörgöli meg a padlót, sőt nyomást is gyakorol rá, szóval ez jóval több, mint a sima felmosás. Ami az elektronikus funkciókat illeti, nagyjából mindent tud, amit a korábbi modellek.

Többszintes házakat is kezel, no-mop és no-go zónákat is lerakhattok, ismeri a virtuális falakat, a térképeket helyiségekre bontja – de ezt ti is tetszőlegesen megtehetitek –, sőt, a bútoraitokat is a térképre rakhatjátok, ha éppen ahhoz van kedvetek, és ez még csak a jéghegy csúcsa. Mivel a víz és a rongy be tud büdösödni, macera lenne a tisztítás. Ezt megelőzendő, az S7 Pro Ultra képes letisztítani a saját keféit, a felmosó rongyot, majd a koszos vizet elzárja a megfelelő tartályba, utána pedig forró levegő segítségével mindent szépen megszárít.

A piac legdurvább porszívójáért 350 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek a X24SNiwD  kuponkóddal, vagyis újabb áresés következett be a korábbiakhoz képest.

hirdetés