hirdetés

A Geekbuying szülinapján akciósak a laptopok, monitorok is

Már csak 1 napig tart az akció

hír
A Geekbuying szülinapján akciósak a laptopok, monitorok is 1

Forrás: Banggood.com

írta: Norbi
2022-06-28

A GKB szülinapi akciója vészesen közeledik a végéhez, már csak kicsivel több, mint egy nap van hátra belőle. A cég a végére is tartogat remek akciókat, ma a laptopok, monitorok és TV boxok kerültek sorra. Ezekből választottunk ki kettő darabot, amit vagy nagyon tudunk ajánlani, mert jók a személyes tapasztalataink róla, vagy jó specifikációkhoz mérten kedvező árúnak gondolunk. Így került bele a listába a Xiaomi ívelt monitora, illetve a Kuu G5-ös laptopja.

 

 

KUU G5 Laptop

A KUU fura nevű cég már több termékéről írtunk nektek, most egy viszonylag erős hardverrel szerelt laptopjukat mutatjuk be, amit ráadásul most kuponnal olcsóbban tudtok megrendelni. A gépben az AMD R7 5800U jelű processzora dolgozik, ami nagyjából egy éve jelent meg, a CPUBenchmark oldalán, és egész jó számokat produkált. Emellé 16 GB 2666 MHz-es RAM-ot, illetve 512 gigabyte SSD tárhelyet tettek még bele, azonban dedikált videókártyája nincs, de az integrált Radeon kártya is elég jó teljesítményre képes. Kijelzője IPS, 15,6 colos, keskeny kávával, maximum felbontása 1920×1080.

A touchpad-en egy ujjlenyomatolvasó is helyet kapott, a nagyobb biztonság érdekében. A gép háza fém, vastagsága mindössze 13,5 milliméter, ehhez 1,75 kg súly párosul. A billentyűzet rendelkezik háttérvilágítással, így a sötétben is jól látható. Kétcsatornás WiFi-vel tudtok gyorsan netezni, a Bluetooth kapcsolat pedig az 5.2-es verzió segítségével valósul meg. Az akkukapacitása 4700 mAh, amivel akár 8 órán keresztül is nézhettek rajta filmeket, mielőtt lemerülne. Csatlakozókból 3 USB, 1 Type-C, 1 HDMI és egy 3,5 mm-es jack került rá.

A KUU G5 ára a jelenlegi akcióban, a 6JHH6HI5  kuponkód használatával 252 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ebben minden benne van, a csomag EU raktárból érkezik a rendeléstől számított 3-5 napon belül. 

hirdetés