hirdetés

A Geekbuying születésnapja még nem ért véget, sőt…

Kár lenne ezt kihagyni

hír
A Geekbuying születésnapja még nem ért véget, sőt… 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Norbi
2022-06-27

A Geekbuyingon a születésnapi ünnepségsorozat ugyan már a végéhez közeledik, de azért még nem kell leírni, mert a finisre is tartogattak pár ajánlatpetárdát, amik nagyot fognak szólni. A Proscenic nagy tudású robotporszívója most még a szokásosnál is alacsonyabb áron szerezhető be, két slágertermékükhöz pedig nem csak jóárasító exkluzív kupont sikerült szerezni, de még ajándék is jár a rendeléshez. A Tronsmart Banghez egy utazóhangszoró, míg a Navee N65-höz egy szerszámkésztlet jár grátiszban. A szerencsekeréken pörgetve akár 1000 dollár értékű nyereményre is szert tehettek.

 

 

Prosenic Ultenic D5S Pro

A Prosenic porszívója nagyjából mindent tud, amit a nagyok, de az ára jóval kedvezőbb, különösen igaz ez a mostani szülinapi akcióban. Az Ultenic home applikáció segítségével okostelefonról, illetve okosotthonba integrálva, hanggal is tudjátok vezérelni. Az alkalmazásban tudjátok megtekinteni a térképet, amit a lakásotokról kreál 1-2 takarítás után, azon keresztül tudjátok beállítani, kijelölni neki zónákat, ahol szeretnétek, hogy felmosson, illetve olyat is, ahol nem. Szívóereje három fokozatban állítható, a maximum fokozaton ez 2200 Pa, van szőnyegérzékelője is, így a szívás erejét automatikusan is meg tudja emelni, ha szükséges. Leesésérzékelője lévén nem pottyan le a lépcsőkön sem, illetve simán megbirkózik a 15 mm-es küszöbökkel is.

Felmosótartálya 300 ml-es, a felhasznált víz mennyisége szintén 3 fokozatban állítható, portartálya 500 milliliter. Magassága mindössze 7,3 centi, így jó eséllyel befér a bútoraitok alá. Akkumulátora kapacitása 2600 mAh, amivel nagyjából 120 perc üzemidő érhető el, ami elég 140 négyzetméter kitakarítására is. 

A Prosenic Ultenic D5S ára most a csak a Rendeljkínat olvasói számára elérhető NNNRENDELJKINAITA02  kuponkóddal 59 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ebben az árban a szállítás és az áfa is benne van, a terméket EU raktárból küldik futárral. 

Navee N65

A Navee N65 névre keresztelt rollerét egy 500 wattos motor hajtja, amivel a kétkerekű akár 35 km/órás sebességet is képes elérni, és a leírás szerint még a 25 fokos emelkedőket is leküzdi. A maximális terhelhetőség 120 kilogramm, IPX4-es vízállósága is kiemelendő, ami nem feltétlen jellemző a konkurens márkák termékeire. Matt fekete festése jó választás volt, a kis narancssárga betétekkel elég vagányul néz ki. A járgány 10 colos, felfújható kerekeket kapott, melyeknek köszönhetően a rázósabb utakat is bírja. A gyártó által megadott adatok szerint akár 65 kilométer megtételére is alkalmas, az energiaellátásról pedig a 12,5 Ah-s akkumulátor gondoskodik, melyet körülbelül 7 óra alatt tudtok feltölteni.

Ha most rendelitek meg, akkor nemcsak egy remek rollerrel lesztek gazdagabbak, hanem egy precíziós szerszámkészlettel is, amit a Geekbuying ajándékba ad a rendeléshez. A szett ára most az NNNGKB10SKN65  kóddal 216 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ebben az árban minden benne van, a termék európai raktárból érkezik gyorsan.

hirdetés