hirdetés

A Geekbuying Cyber Mondayen a Tronsmart a nyerő

Ezeket a zajongókat tényleg érdemes megvenni

hír
A Geekbuying Cyber Mondayen a Tronsmart a nyerő 1

Forrás: Canva

írta: Don Kartács
2022-11-29

A Cyber Mondaynél – aminek itt találjátok az aloldalát – sokkal hálásabb feladat Tronsmart cuccokról írni, a kettőt összetolva pedig szinte már kívánatos a téma. A fogyasztási ünnepek miatt ugyanis ezek a remek zajkeltők most olcsóbbak lettek, tényleg merem őket teljes mellszélességgel ajánlani. A mostani felhozatalban 3 modelljük is szerepel, mindegyiket teszteltük, megbízható, jó minőségű cuccok, és mindegyik EU raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett. Az akciók 7 napon át tartanak, de ki tudja, mennyire bőségesek a készletek, szóval azért sokat totojázni nem érdemes.

A Tronsmart T6 Plus Upgraded Editiont most igazán kedvező áron tudjátok megrendelni a Cyber Monday keretein belül a NNNRendeljkinait06  kóddal, így az ára egészen pontosan 12 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). lesz, amiben már a szállítás és az áfa is benne van, ráadásul a termék európai raktárból érkezik.

Tronsmart T7 Mini – Nem a legkisebb mégis jópofa

legeslegolcsóbb Tronsmart hangszóró a Trip lett az új Tronsmart termékek között, de ha eggyel feljebb keresgélünk, akkor egyből szembe találkozunk a T7 Minivel, mely egy hangyányit feljebb pozícionált darab. Ez is egy végtelenül kompakt zajongó, a teljesítménye ehhez mérten nyilván nem sok, 15 watt. A dizájn egy félbevágott sörösdobozhoz hasonlít, a tetejére kerültek a nyomógombos kezelőszervek, és található rajta egy beépített akasztó is. Hogy a viszonylagosan egysíkú formatervet feldobják, tettek rá egy RGB LED karikát, ami szépen tud világítani, de ki is kapcsolható.

Egyértelmű üzemidő bajnok a kütyü, egy töltéssel egészen 18 órát is elmegy, és 3 óra alatt fel lehet tölteni Type-C porton keresztül. Már Bluetooth 5.3-as chip került bele, amivel nagyon alacsony a késleltetés, és rendkívül energiatakarékos technológia, illetve a hatótáv is már 18 méter szabad téren. A hangszórót TWS funkcióval is felvértezték, így ha kettőt veszünk belőle, akkor összekapcsolhatjuk őket, így sztereó módban fognak szólni az eszközök.

Igazi utazós hangszóró a T7 mini, hiszen megfelelően kicsi, és IPX7-es vízállóságával akár egy patakban is megfürdethetjük úgy, hogy ne legyen semmi baja. A kütyüt a Geekbuying kínai raktárból szállítja, az ára 11 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). ingyenes szállítással, az áfát már tartalmazza az ár.

A kisebbik testvér is megkapta az IPX6 minősítést, így nem árt neki a felfröccsenő víz, sem az eső. Sugárzókból 2 közép és 2 darab mély került beépítésre, illetve rendelkezik három passzív sugárzóval is. Tartalmat Bluetooth-on, USB porton keresztül, illetve egy 3,5-es jack segítségével tudtok ráküldeni. A villámgyors párosítás garantált az NFC chip és az 5.3 szabványú Bluetooth kapcsolat miatt.

A Cyber Monday keretein belül az ára 22 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ha használjátok az NNNRendeljkinaitmini  kuponkódot, a szállítás magyar raktárból ingyenes. Viszonyításképpen ez az ár durván egy tízessel olcsóbb, mint megjelenéskor, vagyis aki JBL Charge szerű boomboxot keres, annak ez nem rossz választás.

hirdetés