hirdetés

A Creality már a lézergravírozó piacra is betört

Íme a Cafago legnépszerűbb ajánlatai

hír
A Creality már a lézergravírozó piacra is betört 1

Forrás: Cafago

írta: Atika
2023-02-27

A Cafago legújabb ajánlataiból tudtuk meg, hogy a Creality már lézergravírozókat is gyárt, ráadásul nem is akármilyen modellel mutatják meg, hogy mire képesek. Emellett van még itt iszonyatosan olcsó „noname” drón és egy korosodó okosmérleg a Honortól, amit mi is teszteltünk már korábban. A feltüntetett árak már tartalmazzák az áfát, így extra költségre nem kell számítanotok, a szállítás pedig minden felsorolt termék esetében ingyenes.

A Creality Falcon 2 nem egy olcsó gép, az ED6802  kuponnal 345 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte kifizetni, de a teljesítményét, a levegőpumpás kiegészítőt és az egyéb tulajdonságait figyelembe véve nem tűnik rossz vételnek. A termék kínai raktárból érkezik, ingyenes szállítással, extra költségek nélkül.

hirdetés

SG107 drón – Jó játék lesz a gyerekeknek

Az SG107 a képek alapján egy igen komolynak kinéző masina, de ne tévesszen meg senkit a látszat, ez inkább lesz egy gyerekjáték, mint apu várost magasból fényképezős gépe. A gép összecsukható, így elég kicsi helyen tárolható, de kihajtva a karjait is csak 23,5×23,5×5,5 centis. Kapott egy kamerát, ami 2048×1080 pixeles felbontásban tud videózni, de maximum csak 20 FPS-sel. Az 1200 mAh-s aksival körülbelül 15 perc repülési időt ígérnek, és irányítható telefonos applikációval és a saját távirányítójával egyaránt. 

Egy gombnyomásra képes fel- és leszállni és még GPS-t is kapott, így ha messzire kerülnétek vele, akkor automatikusan visszatalál hozzátok. A csomag tartalmazza a drónt, a távirányítót, 4 darab propeller védőt, 2 darab tartalék propellert, egy USB kábelt, egy csavarhúzót és a használati útmutatót. Az egészért 8800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell otthagyni a Cafago kasszájánál.

Honor Smart Scale 2 – A fogyás útján

A Honor okosmérlege járt már nálunk, közel 2 éve sikerült szereznünk egyet, hogy megnézhessük mit tud, és nem is kellett csalódnunk benne. A testsúly mérése nyilván nem egy nagy feladat, de a mérleg számol BMI-t, ami a testtömegindex, és pofonegyszerű kiszámolni a magasságból és a tömegből. Ezt nyilván mi is megtehetnénk minden mérés után, de a termékhez tartozó applikáció elvégzi ezt helyettünk. A fém szenzorokon keresztül méri a testetek ellenállását is, amiből kiszámol még ezerféle értéket. Az appban ellenőrizhetitek a következőket: testzsírszázalék, pulzus, zsigeri zsírok, vázizomtartalom, zsírmentes súly, nedvességtartalom, fehérje mértéke, fizikai életkor. Ezeket már fenntartásokkal kell kezelni, hiszen a talpon mért ellenállásmérés nem lesz sosem annyira pontos, mint egy professzionális sportmérleg esetében.

Akár 50 személy is használhatja, és a kütyü fel is ismeri, hogy éppen ki lépett rá, és az ő statisztikájához adja hozzá a mérést. Nem muszáj folyamatosan Bluetooth kapcsolatot fenntartani a mérleggel, mert 200 darab mérést tárol magában, így bőven elég, ha például havonta szinkronizáljátok a telefonotokkal. Ha feltöltöttétek az adatokat, akkor azokat az alkalmazásban mindig elérhetitek, és ott láthatjátok a statisztikákat is.

A Honor mérlegét most 6900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhetitek, ami kimondottan jó árnak mondható érte, főleg úgy, hogy német raktárból küldik, ingyenes szállítással.

hirdetés

hirdetés