hirdetés

A Cafagon ma minden az elektromosságról szól

Mennyezeti dizájnlámpa és elektromos kerékpár az ajánlott termék

hír
A Cafagon ma minden az elektromosságról szól 1

Forrás: Cafago

írta: Don Kartács
2023-06-08

A Cafago két terméket dobott be egy közös kalapba, egy állítható színhőmérsékletű, mennyezeti dizájn lámpát és a Samebike elektromos kerékpárját. Az elektromosságon túl sok közük nincs egymáshoz, de a maguk kategóriájában mindkettő érdekes ajánlatnak ígérkezik, főleg, hogy ingyenes szállítással érkeznek, az áfát pedig a cég intézi utánuk.

Mennyezeti dizájn lámpa – A fényerő legyen veled

A mennyezeti lámpáknak nemcsak világító szerepük van, hanem dizájnelemként is funkcionálnak a lakásban, ahogyan az itt látható világítótest is. Túl sok adatot nem adtak meg az alumínium talpas megoldásról, azt viszont tudjuk hogy a színhőmérséklete állítható, hideg-fehér, semleges és meleg-fehér között, illetve hogy 3-8 négyzetméteres helyiségek bevilágítására ajánlják. Egy kicsit kutakodtam utána és már írtunk korábban erről a lámpáról, így innentől kezdve spekuláció következik, de szerintem ez a lámpa is ugyanez lesz, ráadásul most olcsóbb is, mint korábban.

Ha pedig ez igaz, akkor tudjuk a fényerejét, ami 1400 lumen, illetve azt is, hogy dimmelhető, vagyis állítható a fényereje, ami egy áldás, ha az ember a hangulatához igazítaná a körülményeket. A fényforrásért 7500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, és a szállítás ingyenes, így ez nem túl sok egy ilyen pofás mennyezeti lámpáért.

hirdetés