hirdetés

Dimmelhető mennyezeti lámpa 10 000 Ft alatt

hír
Dimmelhető mennyezeti lámpa 10 000 Ft alatt 1

Forrás: Banggood.com

írta: Don Kartács
2022-10-05

Az otthonkiegészítők méltán népszerűek, hát még a dimmelhető lámpák, amelyek fényereje egy tekerőkapcsoló segítségével dinamikusan állítható. A Banggoodon belefutottam egy 10 000 Ft alatti darabba, ami ráadásul még jól is néz ki, viszont sietnetek kell, mert ennyiért elég gyorsan rabolják le az EU-s készleteket. A 9800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os árat a BG8ReviTrage  kóddal érhetitek el.

Dimmelhető mennyezeti lámpa – Feldobja a hangulatot

Alapvetően háromféle formájú lámpát is árultak a Banggodon, de sajnos már kettőt nem lehet kapni, viszont a szerintem legjobbnak kinézőt még igen. Ezeknek a lámpáknak a lényege a dimmelhetőség, vagyis a fényerőszabályzás, amit úgy érnek el, hogy egy tekerőkapcsoló segítségével változtatják a LED-re eső frekvenciát, hiszen a LED-ek nem folyamatosan világítanak, hanem villognak. Minél lassabban villog, annál sötétebbnek látjátok a lámpát, így állítható a kibocsájtott fénymennyiség egészen 1400 lumenig, ami már tisztességes mennyiség.

Egy átlagos LED-es spotlámpa fénye kb. 500 lumen, szóval ez durván annak a háromszorosa, de azért a nappaliban ne egyedül erre hagyatkozzatok. A lámpa színhőmérséklete is állítható, meleg, semleges és hideg-fehér között, ami egy plusz extra a dimmelhetőség mellett. Az élettartama 30 000 óra, szóval évekig nem kell majd azzal foglalkozni, hogy bármit is cseréljetek rajta. Akinek bejön a forma, az a BG8ReviTrage  kóddal 9800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért viheti haza EU raktárból.

hirdetés