hirdetés

A Cafago nyári slágerei

Hozd magad formába!

hír
A Cafago nyári slágerei 1

Forrás: Cafago

írta: Bagi
2023-06-15

A Cafago mai akciós ajánlatát a sport és az egészséges életmód ihlette. Két termék került a fókuszba, egy vízálló sportóra és egy GOGOBEST márkájú 500 wattos elektromos kerékpár. Ingyenes szállítással érkeznek és még az áfa fizetést is átvállalja a webáruház. Mozgásra fel, semmi sem tarthat már vissza, hogy formába hozd magad a strandszezonra!

DM50 sportóra – az ésszerű megoldás

A GF850 elektromos bicaj csak úgy falja a kilométereket

Az elektromos kerékpárt egyre többen használják mint kényelmes utazási lehetőséget, de segítségével lenyomhatunk egy hatékony kardio edzést is. Az elektromos meghajtás képes kiegészíteni a pedálozás közben kifejtett erőt, ez lehetővé teszi, hogy a biciklizés kényelmesebb és egyszerűbb legyen. Segítségével mindenki számára elérhetővé válik a hegyvidéki suhanás is, és szerencsére már az ár sem tarthat vissza ettől az élménytől.

A Cafago ajánlatában szereplő GOGOBEST GF850 bringa 500 wattos motorral és kettős akkumulátorral rendelkezik az erősebb teljesítmény és a hosszabb hatótáv érdekében. A nyeregcső állítható, hogy illeszkedjen a különböző felhasználói magasságokhoz. Tökéletes választás ingázáshoz, vásárláshoz, kirándulásokhoz. Végsebessége 32 km/h, a kettős 10,4 AH-s akkumulátor nagyobb hatótávolságot biztosít, akár 60 kilométert tisztán elektromos üzemmódban, és 130 kilométert pedálrásegítő módban. Az akkupakk töltése  5-6 órát vesz igénybe.

Nagy szilárdságú alumíniumötvözet váza akár 100 kg-os súlyú embert is elbír, a hátsó csomagtartó pedig akár 35 kg-os rakomány tárolására is alkalmas. Az első és a hátsó tárcsafékek megbízható fékezőerőt biztosítanak a biztonságos utazás érdekében, a 26 colos gumiabroncsok zökkenőmentesen futnak különféle útviszonyok között, például havas, tengerparti, hegyi vagy városi utakon. A gyártó egy elektromos pumpát is ad a kerekek könnyebb felfújásához.

A Cafagon most az EDGF850  kuponkóddal 590 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolható, ami már tartalmazza az áfát és a szállítási költséget is.

hirdetés