hirdetés

A Cafago legjobb ajánlatai

Töltő, okosóra, okosmérleg, fülhallgató

hír
A Cafago legjobb ajánlatai 1
írta: hajas
2020-03-20

Hoztunk nektek egy újabb válogatást a Cafago akciós termékeiből. Okosmérleget, töltőt, TWS fülhallgatót, és okosórát fogok nektek bemutatni. Mindegyik termék EU raktárból, vagy áfamentes szállítással érkezik hozzátok, így nem kell aggódnotok az extra költségek miatt. A szállítási költségek pedig már benne vannak a cikkben szereplő árakban.

QCY T2C

A QCY T2C remek hangminőséget, hosszú üzemidőt kínál, alacsony áron. Egy töltéssel 4-5 órán keresztül muzsikálnak a fülesek, a bölcsővel együtt pedig akár 32 órás üzemidőt érhettek el. Az izzadság, egy kis eső nem tesz kárt benne az IPX4-es minősítés miatt. Telefonálásra is alkalmas, hiszen duál mikrofon is található a füleseken. 8 300 forintos áron tudjátok beszerezni, ingyenes szállítással.

D18 okosóra

Végül pedig egy nagyon olcsó okosórát hoztam nektek. A D18 azok számára lesz ideális, akik nem szeretnének vagyonokat költeni egy okosórára. Az kütyü támogatja a pulzusmérést, a lépésszámlálást, és mutatja az értesítéseket is, tehát egy okosóra legfontosabb funkciói megvannak benne. 1,3 colos TFT kijelzőt kapott, ami érintőképernyős, így egyszerű a navigáció a menüpontok között. IP65-ös vízállóságú, tehát nem esik baja az izzadságtól vagy kézmosástól, de úszni azért nem lehet vele. 3200 forintért lehet a tiétek, természetesen szállítási költségek nélkül.

hirdetés