hirdetés

A Cafago is akciókkal indítja a nyarat

Akcióhullám

hír
A Cafago is akciókkal indítja a nyarat 1
írta: hajas
2021-06-02

A legutóbbi Cafago válogatásunk óta már kicsit több, mint egy hónap eltelt, de szerencsére a júniussal együtt a kínai webshop legújabb ajánlatai is megérkeztek. A cikkben rengeteg kütyüt találtok, egészen pontosan szobabiciklit, forrólevegős fritőzt, okoslámpát és vezeték nélküli kontrollert is.

YS-S05

Ha épp nincs jó idő, de mégis bicikliznétek, akkor az YS-S05 szobabicikli remek választás lesz számotokra. A termék 120 kilogrammig terhelhető, sok olcsó szobabicikli ennél jóval kevesebbet bír el. A nyereg függőleges és vízszintes irányban is mozgatható, vagyis az alacsonyabb és a magasabb emberek is megtalálják a számukra legkényelmesebb beállítást. A pulzusmérővel ellátott kapaszkodók között találjátok a digitális kijelzőt, alá pedig egy mobiltelefontartó, míg a vázra egy kulacstartó és egy vészfék került. 54 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetiek meg német raktárból, ingyenes szállítással.

Yeelight YLXD76YL

Már több Yeelight lámpa is járt szerkesztőségünkben, mindegyikkel nagyon meg voltunk elégedve. A Yeelight YLXD76YL elsősorban a kisebb szobákba ajánlott. 23 wattos teljesítménnyel rendelkezik a korszerű és alacsony energiafogyasztású LED technológiát használó készülék, a lámpa maximális fényereje pedig 1500 lumen. Mivel okoskészülékről van szó, így nemcsak a mellékelt távirányítóval, hanem akár androidos vagy iOS-es okostelefonotokkal is vezérelhetitek, például módosíthatjátok a fényerőt, változtathatjátok a színhőmérsékletet vagy időzíthetitek is. A termék nagyon jó áron rendelhető a Cafago német raktárából, szállítással együtt is csak 17 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül.

Vezeték nélküli kontroller

A gamerekben közös tulajdonság, hogy imádnak játszani, az viszont már megosztja a játékos társadalmat, hogy milyen platformon és milyen irányítással. Vannak akik az egérhez és a billentyűzethez ragaszkodnak, mások az Xbox kontrollerjéhez, és akadnak olyanok is, akik a PlayStation perifériáját részesítik előnyben. Ez a kontroller főleg az utóbbi tábor számára lesz tetszetős, mivel a PS4 kontroller formavilágát kapta meg. A terméklap szerint kompatibilis negyedik generációs Sony konzollal, így ha épp új kontrollert kell beszereznetek, viszont nem akartok egy vagyont költeni rá, akkor remek alternatíva lehet ez a termék is. Kapott Bluetooth chipet, vagyis vezeték nélkül is használható. Tölteni micro USB porton keresztül tudjátok, egy töltéssel pedig 2 órán át bírja a készülék. Kínából 6200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetiek meg fekete, fehér, piros illetve kék színben.

hirdetés