hirdetés

Itt vannak a legújabb Cafago ajánlatok

Vegyes válogatás

hír
Itt vannak a legújabb Cafago ajánlatok 1
írta: hajas
2021-04-22

Elhoztam nektek a Cafago legújabb ajánlatait, a cikkben találtok többek közt TWS füleseket, 3D nyomtatót, fotó stúdió felszerelést és aktivitásmérőt. A termékek a szállítási mód vagy az árazás miatt áfa- és vámköltségek nélkül érkeznek hozzátok, így nem kell extra költségekkel számolnotok.

Creality 3D Ender-3

A Creality 3D Ender-3 egy 3D nyomtató, kiváló ár/érték aránnyal. Nyomtatási területe 220x220x225 mm, ami átlagosnak mondható. A fűtőágy pillanatok alatt képes magát 110 Celsius fokra melegíteni, a fúvóka pedig 255 fokon nyomja ki a filamentet, ami lehet például PLA, ABS vagy TPU. V-Slot technológiával rendelkezik, aminek köszönhetően minimális zajjal üzemel a gép. Áramszünet esetén képes ott folytatni a nyomtatást, ahol abbamaradt, így nem megy kárba a már félig elkészült alkotásotok. Ha használjátok a CFJW3205 kupondkódot, akkor 72 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg az eszközt német raktárból, ingyenes szállítással.

Haylou T33

A Haylou T33 nemrég debütált, méghozzá igen jó áron. A készülékben Bluetooth 5.2 és Qualcomm QCC3040 chip, valamint az aptX szabvány gondoskodnak a kiváló hangzásról és a stabil kapcsolatról. A fülesek oldalai érintésérzékenyek, így könnyedén válthattok a számok között, fogadhattok hívást a mobilotok elővétele nélkül. A fülhallgatókban 35, míg a bölcsőben 310 mAh-s akkumulátor kapott helyet, utóbbi összesen 24 órányi zenehallgatáshoz szükséges energiát tárol magában. A kütyü ellenáll az esőnek és a verejtéknek, hiszen IPX4-es minősítést kapott. 9100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a kütyüt kínai raktárból.

Haylou RT

A Haylou RT is a közelmúltban mutatkozott be a nagyvilág előtt. A megjelenítője egy 1,28 colos, 240×240 pixel felbontású TFT panel, ami a Solarhoz hasonlóan kör alakú. A készülékház alatt egy 275 mAh-s akkumulátor lapul, melynek köszönhetően a 20 napos üzemidő is elérhető vele, de 24 órás pulzusmérés mellett is simán kibírja 15 napig az RT. IP68-as minősítést kapott, vagyis az eső és a verejték nem fogja tönkretenni, viszont úszáshoz nem alkalmas. A készülék Bluetooth 5.0-val kommunikál a mobilotokkal, a Haylou Fun alkalmazáson keresztül szinkronizálhatjátok az adatokat az eszközök között. 12 sportot támogat, jól kezeli az értesítéseket, valamint monitorozza az alvásotokat, méri a pulzusotokat. 12 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg, ingyenes szállítással.

Redmi Airdots S

A Redmi Airdots S a gyártó legolcsóbb TWS fülese. Bluetooth 5.0-val kommunikál a mobilotokkal, ami garantálja az alacsony energiafogyasztást és a stabil kapcsolatot. A fülesek mindössze 4,1 gramm tömegűek, ráadásul 3 pár gumiharang van a dobozban, így hosszú távon is kényelmesen használhatjátok. A bogyókba 43, míg a tokba 300 mAh-s akkumulátor kerültelőbbiek 4 órán át üzemelnek egy töltéssel, míg a bölcső további 12 órányi zenehallgatáshoz szükséges energiát tárol magában. Oldalaira fizikai gombokat helyeztek, így könnyedén tudtok hívást fogadni, hiszen mikrofont is kapott, vagy vezérelhetitek a zene appokat is. 6100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető a kütyü.

hirdetés