hirdetés

A Cafago eheti válogatása igazi vegyesvágott

Mint a bolhapiacon

hír
A Cafago eheti válogatása igazi vegyesvágott 1

Forrás: Cafago.com

írta: Atika
2022-02-10

Ismét összegyűjtöttünk pár olyan jó ajánlatot a Cafago oldaláról, amelyek a lehető legjobban lefedik az igényeket, hogy mindenki elégedett lehessen. Az eheti cikkben találkozhattok soundbarral, tablettel, elektromos borotvával, lézergravírozóval és Bluetooth-os fülhallgatóval is. A legtöbbjük német raktárból érkezik, a szállítás minden esetben ingyenes, és extra költségekkel egyáltalán nem kell számolnotok.

Atomstack A5 Pro+

Az Atomstack 40 wattos lézergravírozója tökéletes választás hobbifelhasználásra. Az elsősorban fa és műanyag gravírozáshoz tökéletes A5 Pro+ modell 600x570x270 mm-es méretekkel rendelkezik, és 410×400 mm-es területen képes dolgozni. A kiváló minőségű fix fókuszú lézernyalábot egy négyelemű lencserendszer sűríti egy pontba. A vékonyabb anyagok vágására is képes Atomstack A5 Pro+-t rengeteg védelemmel ellátták, de a legfontosabb a lézer elé helyezett átlátszó takaró elem, ami a szemünket védi a káros behatásoktól.

A gravírozó USB csatlakozóval rendelkezik, kompatibilis Windows és macOS rendszerekkel, illetve rengeteg szoftvert is támogat, amelyekkel megkönnyíthetjük a munkát. Az Atomstack A5 Pro+-t a CFJWA52022 kuponkód felhasználásával 88 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető meg, ráadásul ingyenesen szállítják német raktárból, így nagyon gyorsan megérkezik.

Redmi soundbar

A Redmi soundbarja közel két éve tett nálunk látogatást, a róla szóló tesztünket itt tudjátok elolvasni. Akkor azt írtuk róla, hogy elég jellegtelen, egyszerűen csak teszi a dolgát, azonban mostanra még olcsóbb lett, amivel egy jó alternatíva lehet azoknak, akik nem szeretnének sokat költeni egy ilyen eszközre. A műanyag testbe 30 watt teljesítményt csomagoltak, amire jack vagy SPDIF csatlakozón keresztül küldhetjük a hangot, de természetesen Bluetooth 5.0-val is rendelkezik a termék. A kezelőszervek az oldalán kaptak helyet, itt tudjátok be-, illetve kikapcsolni, elindítani és megállítani a lejátszott tartalmat és a hangerő állítást is ezen keresztül lehet megoldani. A 78 centiméter hosszú termék falra is szerelhető.

A Redmi soundbarjáért 17 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, ezért cserébe pedig német raktárból, további költségek nélkül szállítják.

Lenovo XiaoXin Pad Plus 2021

Xiaoxin Pad Plus egy elég erős gép, amiben egy Snapdragon 750G processzor kapott helyet, amit 6 GB memória, valamint 128 GB háttértár egészít ki. A tárhely bővíthető, micro SD kártyát tehettek bele, viszont SIM kártyát nem kezel. 11 inch-es, 2K felbontású kijelzője van, és az aksija is nagy, 7700 mAh-s. A felszereltségén meglátszik, hogy tavalyi készülék, hiszen a dizájn és a hardver is korszerűnek mondható, ez egy olyan középkategóriás tablet, ami már jócskán fölé emelkedik az olcsó kategóriának. Van dual WiFi, Bluetooth 5.0, Type-C 3.1, dupla mikrofon, négy darab JBL hangszóró és Dolby Atmos támogatás. A dizájn Lenovo mércével kifejezetten jóra sikerült. Nem nagyon karakteres, de látszik, hogy modern. A szoftveres környezet is hozza az elvárhatót, Android 11-et futtat a gép, és hiába kínai a gép, global ROM-mal érkezik, amin van mindenféle nyelv és Google Play is.

A Lenovo XiaoXin Pad Plus német raktárból, gyors szállítással, további költségek nélkül rendelhető meg és 88 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetnetek.

Lenovo SH1

A Lenovo fülhallgatói nagyon jó minőségűek, ránézésre ez alól az SH1 sem kivétel. A klasszikus, nyakpántos vezetéknélküli füles semi in-ear kialakítású, így aki nem szereti az agybadugós modelleket az örülni fog ennek. A dizájn lehetővé teszi a 12 órás üzemidőt, ugyanis nem kellett a bogyókba préselni az akkumulátorokat, azok a nyakpánt két oldalán foglalnak helyet. Bluetooth 5.0-val csatlakoztathatjátok a készülékeitekhez, a vezérlést pedig az egyik oldalán kialakított nyomógombokkal oldották meg. Itt található egy mikrofon is, így headsetként is tudjátok használni, ha lemerülne, akkor pedig ugyanitt egy micro USB portról tölthetitek.

A Lenovo SH1-ért 3500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell csak kifizetnetek a virtuális kasszánál, a szállítás ingyenes és az ár már az áfát is tartalmazza, így további költségektől mentes a csomag.

hirdetés