hirdetés

A Cafago bringával és etetőhajóval támad

Szokás szerint olcsóbbak, mint a konkurencia

hír
A Cafago bringával és etetőhajóval támad 1

Forrás: Cafago

Don Kartács
írta: Don Kartács
2023-04-27

A Cafago nem tud lejönni a horgászatról, ez már a sokadik etetőhajó, amit ajánlanak, ráadásul egyre fejlettebb modellekkel hozakodnak elő. A tóparti partihoz pedig kell egy jármű is, amivel el lehet jutni a horgászhelyre, erre kifejezetten alkalmas a Gogobest GM29 nevű elektromos bringája. Mindkét termék német raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett.

Gogobest GM29 elektromos kerékpár

A bringa ellentétben a nevében szereplő 29-es számmal 27,5 colos, és gyakorlatilag egy trekking kerékpárról van szó. Erre leginkább az utal, hogy a sárhányókon túl egy hátsó fém tartót is kapott, sőt a teljesség miatt jár mellé egy pumpa és egy acélsodronyos zár is, szóval összességében fullosnak tűnő a szett. De miről van itt szó? Egy viszonylag vékony kerekű, 350 W-os motorral felszerelt, 25 km/óra végsebességű – ez az EU-s korlátozás kiiktatásával 32-re emelhető – kerékpárról, ami rendelkezik 437 Wh-s, kivehető akkumulátorral is. Ez elvileg 30-40 kilométeres hatótávot feltételez elektromos, és 60-80-at pedálrásegítéses módban, ami azért nem rossz.

Aki hagyományos bringaként szeretné használni, az megteheti, ezt támogatja a 21 sebességes Shimano váltó. Elöl lengéscsillapító segíti az úthibák elnyelését, míg a megállást tárcsafékek garantálják. Az eltávolítható akkumulátor egy további kényelmi extra, így nem kell a garázsból vagy a pincéből felrángatni a kb. 30 kilós kétkerekűt, elég csak az akkupakkot kiszedni a töltéshez. A járműért 373 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek az EDGM29B  kóddal, német raktárból, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés