hirdetés

A Cafago az ünnepekre is tartogat jó ajánlatokat

Karácsonyi ajándéknak sem utolsó termékek

hír
A Cafago az ünnepekre is tartogat jó ajánlatokat 1
írta: Atika
2021-12-02

A Cafago meglepett minket pár különleges ajánlattal, amelyek mindegyike német raktárból érkezik, így még akár karácsonyi ajándéknak is megvásárolhatók. Lesznek itt porszívók, 3D nyomtató, elektromos roller, de még szobabicikli is. Az összes bemutatott termék ingyenes szállítással érkezik, és extra költséggel sem kell számolni, ezt ugyanis a Cafago rendezi helyettünk.

Viomi S9

A csúcs Viomi robot árban és tudásban is a konkurenciája fölé lőtt, ez azonban nem véletlen. A koncepció az, hogy a porszívó minden egyes takarítása után visszatér a dokkolóra, ahol automatikusan átemeli a piszkot egy porzsákos tartályba, ami akkora, hogy akár egy hónapig sem kell üríteni. Így gyakorlatilag elég havonta egyszer kitakarítanunk a gépet, nem kell vele hetente foglalkozni.

Természetesen ettől a technológiától eltekintve is a felsőkategóriában versenyez a Viomi S9. A szívóereje 2700 Pa, ráadásul akkora akkumulátort kapott, hogy egy töltéssel akár 320 négyzetméternyi területet is fel tud porszívózni. Természetesen kezeli a külön szinteket is, és az összes szoftveres megoldással rendelkezik, ami kellhet, itt már nem hiányolható a no-mop zóna vagy a szőnyegfelismerés sem. Érdemes elolvasni a róla készült tesztünket, ugyanis ott minden funkciójáról beszámoltunk, ráadásul szinte az egekig ajnároztuk az eszközt. A Cafagonál most 129 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjuk meg a Viomi S9-et, német raktárból, ingyenes szállíás mellett.

YS-S05

Ha épp nincs jó idő, de mégis bicikliznénk, akkor az YS-S05 szobabicikli remek választás. A termék 120 kilogrammig terhelhető, sok olcsó szobabicikli ennél jóval kevesebbet bír el. A nyereg függőleges és vízszintes irányban is mozgatható, vagyis az alacsonyabb és a magasabb emberek is megtalálják a számukra legkényelmesebb beállítást. A pulzusmérővel ellátott kapaszkodók között találunk egy digitális kijelzőt, alatta pedig egy mobiltelefontartót, míg a vázra egy kulacstartó és egy vészfék került. Az YS-S05 szobabiciklit 47 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetjük meg német raktárból, ingyenes szállítással.

Artillery SWX1

Az Artillery egy jól ismert márka a 3D nyomtatós körökben, hasonlóan jó áron lehet kapni a gépeiket, mint a Creality termékeit. Az SWX1 is kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, többek között 300x300x400 mm-es a maximális nyomtatási mérete, ami kiemelkedő az árkategóriájában. PLA, ABS, TPU, TPE és egyéb flexibilis filamentekkel is tud dolgozni, ha pedig kifogyna az anyag, akkor automatikusan félbehagyja a nyomtatást. Az elején helyet kapott érintős TFT kijelzőn beállíthajuk a nyomtatáshoz szükséges paramétereket, a fájlokat pedig az SD kártya olvasóján vagy USB-n keresztül a számítógépünkről is be tudja olvasni. A fűtőágya üveg, amit egy speciális anyaggal vontak be, amitől a munkadarab lehülés után magától elválik a felülettől. Az Artillery SWX1-et 76 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetjük meg, szintén német raktárból és ingyenes szállítással.

Happyrun HR-15

A Happyrun HR-15 elektromos roller egész szépre sikerült, kísértetiesen hasonlít a Mijia 1S-re. Mindössze 13 kilót nyom a jármű, ráadásul összecsukható, így nagyon könnyű a szállítása és tárolása. 350 wattos motor található a roller belsejében, ami akár 25 km/órás végsebességre is képes. Kettős fékrendszert kapott a járgány, elöl motorfék hátul pedig tárcsafék dolgozik. A 10,4 Ah-s akkunak köszönhetően akár 35 kilométert is megtehetünk a rollerrel, ami ebben az árkategóriában kiemelkedő. Beépített LED világítást is kapott, ami nagyon fontos a biztonságos közlekedéshez. Az alumínium váz 100 kilós terhelést bír elIP54-es minősítést is a magáénak tudhat, vagyis a víz nem fog kárt tenni benne. Az ára a tudásához képest elég kedvező, 72 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetjük meg német raktárból.

hirdetés