hirdetés

A Bluetti már a Geekmaxin is nyomul

Újabb leárazások a telepgyártó kínálatában

hír
A Bluetti már a Geekmaxin is nyomul 1

Forrás: Geekmaxi

Don Kartács
írta: Don Kartács
2023-03-07

A sajtóanyag viccesen felhívta a figyelmemet, hogy röviden mutassam be a Bluetti márkát az olvasóknak. Ha valamire nincs szükség, akkor az pont ez, mert lassan Alzás magasságokba emelkedik a BLUETTI-s termékek megjelenése, vagyis a csapból is a power station gyártó cuccainak cikkei folynak. Helyette sokkal lényegesebb az, hogy 100 dollárral kevesebbért vihetők a Geekmaxin a termékeik, amikről bővebb információkat ezen az aloldalon találhattok.

A Bluetti már a Geekmaxin is nyomul 2

Forrás: Geekmaxi

EB70 power station – A kispolgárság kedvence

Aki nem akar egy komplett házat energiával ellátni, nincs szüksége 2-3000 W teljesítményre, csak egy autóba bedobható túrázós power stationt szeretne, annak az EB70 az ideális választás. Ez a se nem kicsi, se nem nagy megoldás 700 W-ot képes leadni, 715 Wh a kapacitása, és egyszerre két bemeneten keresztül is tölthető. 12 kimenetre aggathattok eszközöket, és tökéletesen elég arra, hogy drónokat, lámpákat meg telefonokat töltsetek róla nagy számban. A power station kombinálható mindenféle napelemmel is, ha terepen oldanátok meg a töltögetést, ezeket PV néven találjátok meg a kínálatban. A termék a Y29IJxT5  kóddal 199 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető EU raktárból, ingyenes szállítás mellett, így többletköltségekkel már nem kell számolnotok.

A Bluetti már a Geekmaxin is nyomul 11

Forrás: BLUETTI

AC200MAX – A mindenes

Az AC szériába valójában két termék is beletartozik, de számunkra jelenleg csak AC200MAX az érdekes, annak ellenére, hogy a termékvonal tagjai mindenes megoldások, amelyek 16 kimeneten keresztül akár 2000 W-ot is le tudnak adni. Ez már bőven elég ahhoz, hogy szünetmentesként használjátok őket, de akár kültéri kitelepülésekhez is befoghatók, mert a tömegük még az emészthető kategórián belül marad. A kapacitásuk 2048 wattóra, ami bőven elég egy elvadultabb, sátras túrázáshoz is. Mivel ezek is moduláris rendszerek, ezért a kapacitásuk a B230 és a B300 névre hallgató akkumulátorokkal kitolható, illetve a PV350 szériába tartozó napelemekkel bővíthetők, így akár terepen is könnyedén újratölthetők.

A széria két tagja – vagyis az AC200Max és az AC200P – csak annyiban térnek el egymástól, hogy az AC200Max egy fokkal bikább, illetve a kapacitása skálázható a már feljebb emlegetett elemek hozzáadásával, akár 8192 Wh-ig. Egyszerre 2200 W teljesítményt is le tud adni, amiről már szinte minden háztartásban megtalálható berendezés üzemeltethető.

Az ilyen nagy teljesítményű berendezések persze nem olcsók, de ebből is lefaragható 100 € a kedvezménynek hála, így az ára 550 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). körül alakul.

hirdetés

A Bluetti már a Geekmaxin is nyomul 12

Forrás: BLUETTI

AC300 és B300 – AC200 széria szteroidon

A moduláris AC300 gyakorlatilag az AC200 széria megnövelt teljesítményű változata. Ez egyben azt is jelenti, hogy akár 3000 W leadására is képes a rendszer és összesen 16 kimenetre pakolgathattok eszközöket. Mivel a B300 akkumulátort modulárisan fel lehet fűzni az AC300 inverterre, a kapacitás akár 12 288 Wh-ig is bővíthető. Nyilván, ha a kimenő teljesítmény nagy, akkor a bemenőnek is annak kell lennie, összesen 5400 W-tal lehet feltölteni, ami nem kevés. Ez már nagyon nem tartozik a polgári változatok közé, egyrészt hatalmas tömege – nem véletlenül 80 EUR a szállítás – , másrészt a felhasználása miatt sem.

Szóval aki ilyen termékben gondolkodik, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia, cserébe egy komplett háztartást is el lehet róla látni energiával. Erre is érvényes a már többször emlegetett kedvezmény, így az AC300 ára egy B300 teleppel kiegészülve 1 230 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., csak előbb zsebeljétek be a 100 eurós kupont. Persze a kapacitás és az ár is tovább emelhető további B300 modulok hozzáadásával.

hirdetés