hirdetés

A BlitzWolf olcsó, de nagytudású porszívója segít kitakarítani

Már 35 000 Ft-ért megkaparintható

hír
A BlitzWolf olcsó, de nagytudású porszívója segít kitakarítani 1
írta: molcsa
2021-11-13

A BlitzWolf állóporszívói nagyon jó ár-érték arányukról híresek. A széria tagjai közül a BW-HC1 már járt is nálunk teszten, és nagyon meg voltunk vele elégedve. Most a nagyobbik testvér, a BW-HC3 vihető haza kedvező áron, 35 000 Ft-ért a BGDUCZHC3 kuponkód használatával. A Banggood cheh raktárából érkezik, áfamentesen és ingyenes szállítással.

A BW-HC3 olcsósága ellenére elég sokat tud, és sok kiegészítőt adnak hozzá. 22 000 Pa-os szívóerővel rendelkezik, a 2200 mAh-s akkumulátorának köszönhetően pedig 65 percen keresztül is takaríthattok vele, ami egy közepes méretű lakásra bőven elegendő. A forgókefés fejre LED világítást szereltek, ami ebben az árkategóriában igencsak ritkaságnak számít. Az előbb említett fej mellé még két különböző kefés szűkítőfejet is kaptok, melyek segítségével a különböző felületeket, például polcokat, kanapék réseit tudjátok megtisztítani, de akár morzsaporszívónak is használhatjátok. A kiáramló levegőt egy 5 lépcsős szűrőrendszer tisztítja meg, aminek az utolsó állomása a HEPA filter, ami még a legapróbb porszemeket is megköti.

Háromféle sebességfokozatban is képes működni a porszívó, és a feje nem csak függőleges, hanem vízszintes irányba is képes elforogni, így könnyebben hozzáfér minden eldugott sarokhoz. Természetesen fali tartót is mellékelnek hozzá, és az aksija kivehető, így akár a porszívótól külön is tölthető, és az üzemidő is kitolható, ha több darabbal rendelkeztek.

Ha egy olcsó, akkus porszívót szeretnétek, akkor nem fogtok csalódni a BW-HC3-ban. Ha vásárlás előtt bepötyögitek a BGDUCZHC3 kuponkódot, akkor csupán 35 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetnetek. A Banggood cseh raktárából érkezik, áfamentesen és ingyenes szállítással.

hirdetés