hirdetés

A 11 után itt az olcsósított OnePlus 12 is

A Gshopper bekeményített

hír
A 11 után itt az olcsósított OnePlus 12 is 1

Forrás: OnePlus

Atika
írta: Atika
2024-04-09

Legutóbb a OnePlus 11-et találtuk meg nagyon jó áron Gshopperen, most pedig a OnePlus 12 ára esett áldozatul egy kuponnak. A gyártó méltán híres flagship telefonját már a Snapdragon 8 Gen 3 hajtja meg, a kijelzője pedig olyan, amilyet még mobilban nem láttunk. A OnePlus a legújabb technológiákat csomagolta a 12-es modelljébe, Gshopperen pedig most extrém jó áron szerezhetitek be. 229 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-tól indul az ár és négy különböző RAM/tárhely kombináció közül választhattok és bár nem mindegyikből, de elérhető fekete, fehér és zöld színű verzió is.

Disclaimer: A Gshopperen kapható OnePlus 12 a kínai verzió, azonban szállítás előtt az eladó kibontja a készüléket és telepíti rá a globálisan támogatott OxygenOS-t, így a vevőhöz már Google szolgáltatásokkal és gond nélkül működő funkciókkal kerülnek a telefonok. A csomag kínai töltőfejet és egy EU kompatibilis átalakítót is tartalmaz.

Kamerafronton a 4. generációs Hasselblad rendszert kapta, ebben egy 50 MP-es, optikai képstabilizátorral ellátott, f1.6 apertúrájú lencsés főkamera, egy 48 MP-es ultraszéles látószögű képalkotó, egy 64 MP-es, háromszoros optikai zoomra képes periszkópos kamera és egy multi-spektrumos szenzor. Ezekkel az élvonalba tartozik a telefonos fotózás témában, a tesztelők egyöntetűen szerették a vele készült fotókat.

Akkumulátorból 5400 mAh-s egységet kapott, ami átlag felhasználás mellett 47 óra üzemidőt ígér, de ha lemerülne, akkor is iszonyatosan gyorsan, akár 26 perc alatt is feltölthető a 100 wattos SUPERVOOC töltéssel. Az elődjével ellentétben a OnePlus 12 már vezeték nélkül is tölthető és támogatja az AIRVOOC technológiát is, ami 50 wattos töltést jelent, így kábelek nélkül is megoldható a 0-100 55 perc alatt, a megfelelő töltővel.

A vezetékes és vezeték nélküli kapcsolatok tárháza is nagyon széles, kezdve az USB 3.2 Gen 1 Type-C porttól, a dupla nano SIM foglalaton keresztül az 5G támogatásig. WiFi-ből már a 7-es verzió dübörög benne, Bluetooth 5.4 is van a fedélzeten aptX HD, aptX és LDAC támogatással és a GPS mellett az NFC-t sem hagyták ki. Szoftverből az OxygenOS 14-et kapjátok, ami az Android 14-re épülő, OnePlus által fejlesztett felület.

A OnePlus 12 Gshopperen fekete, fehér és zöld színben és illetve négy különböző RAM/tárhely kombinációban elérhető. Sajnos nem minden modell esetében érhető el minden szín, de így is elég jó a felhozatal. A gshopper100  kupont tudjátok felhasználni mindegyikhez és a következő árakon vásárolhatjátok meg őket:

  • 12 GB RAM + 256 GB tárhely: 229 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
  • 16 GB RAM + 512 GB tárhely: 264 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
  • 16 GB RAM + 1 TB tárhely: 282 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
  • 24 GB RAM + 1 TB tárhely: 321 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

A telefon kínai raktárból érkezik, a cikk elején olvasható feltételek mellett, az ÁFA már benne van az árban, így nem lesz semmilyen plusz költségetek, a szállítás pedig ingyenes.

hirdetés