hirdetés

Eszméletlen jó áron kapható a OnePlus 11

A Gshopper alig több, mint 200 000-ért adja

hír
Eszméletlen jó áron kapható a OnePlus 11 1

Forrás: OnePlus

írta: Atika
2024-04-04

A OnePlus az olcsó flagship telefonok gyártójából az átlagos árú flagship telefonok gyártójává vált az évek során, hiszen már alig olcsóbbak a készülékeik a konkurenciánál. Habár a 12-es számmal fémjelzett modellnél járnak, a 11-es tudása még mindig nem kopott meg, a Gshopper pedig olyan áron kínálja, ami mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Zöld színben, 16 GB RAM-mal és 256 vagy 512 GB tárhellyel tudjátok megrendelni, 216 200 és 218 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os árakon.

Szenzorokkal és vezeték nélküli technológiákkal is jól el van látva. Az 5G támogatás már alapnak mondható ezen a szinten, duális SIM foglalat, WiFi 7 támogatás, Bluetooth 5.3 – aptX, aptX HD és LDAC támogatással -, NFC és GPS is ott van a fedélzeten, ami mindenféle műholdat támogat, az ujjlenyomat-olvasó pedig a kijelzőbe lett integrálva.

Sajnos vezeték nélkül nem tölthető, azonban ez már a 100 wattos SUPERVOOC töltést is támogatja, amihez a töltőfejet adják is a telefon mellé. Így az 5000 mAh-s aksi feltöltése 25 perc alatt is elérhető 1-ről 100%-ra a Type-C porton keresztül.

Olyan extrák is kerültek még a OnePlus 11-be, mint a Dolby Vision támogatott sztereó hangszórók, amit a prémium notebookokban található hangszórókhoz hasonlóra terveztek, vagy az extra nagyméretű rezgőmotor, ami 67%-kal nagyobb, mint amit a OnePlus 10-be raktak, ezzel együtt pedig jóval erősebb is.

Érdemes tudni, hogy a Gshopper a kínai verziót forgalmazza, azonban szállítás előtt felkerül a telefonra az Oxygen OS 13, amivel teljesértékűen lehet használni itthon is a telefont, magyar nyelven, Google appokkal és a frissítések sem maradnak el ezután sem, tehát rögtön frissíthető is lesz az Android 14-en alapuló, új verzióra.

Ha lecsapnátok egy OnePlus 11-re, akkor érdemes minél hamarabb, mert mi sem tudjuk, hogy mennyi van belőle vagy meddig tart a kuponos akció, de az biztos, hogy itthon és a hivatalos oldalról rendelve is 100-150 ezer forinttal drágábban tudtok hozzájutni. A gshopper50  kuponkódot felhasználva a 256 gigás modell 216 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, míg az 512 GB-os 227 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolható meg, így az utóbbi sokkal jobb ajánlatnak tűnik. Ingyenes szállítják, kínai raktárból, extra költségektől mentesen.

Frissítés: A gshopper50  kuponkóddal a 16/512 GB-os változat új árat kapott, már csak 218 000 Ft-ba kerül.

hirdetés