hirdetés

70 000-ért vihető a Viomi SE robotporszívó

Ennyire olcsó még sosem volt

hír
70 000-ért vihető a Viomi SE robotporszívó 1
írta: SonkaMod
2021-04-28

Féléves készülék a Viomi SE, de a megjelenése óta talán nem is telt el úgy hónap, hogy legalább egyszer ne írtuk volna meg, hogy milyen olcsó ez a készülék. Megjelenéskor az ára 95-100 000 forint körül volt, és a tesztünk során kiderült, hogy akkor ez volt a legjobb ár/érték arányú gép. Azóta jött ki egy csomó új Xiaomi modell, a verseny pedig tovább fokozódott, de a Viomi azzal tartja meg magának ezt a címet, hogy folyamatosan viszi le az SE árát. Aliexpressről, EU raktárból, villámgyors futárszolgálatos postával is csak 70 500 forintba kerül, de ez az ár csak ebben a boltban elérhető, máshol jóval drágábban lehet csak beszerezni.

A porszívó vezérlése a Mi Home applikáción keresztül történik, a WiFi kapcsolat segítségével akár a világ másik feléről is elindíthatjuk a készüléket. Lehet időzíteni is, egy teljes hétre előre megadhatjuk, hogy mikor mit takarítson, és itt adhatunk meg minden egyéb beállítást.

A Viomi SE szabályosan letarolta a piacot tavaly októbertől, de annyira erős a verseny, hogy mi is csak kapkodjuk a fejünket. Ha az SE-n túlmutató funkciók is érdekesek egy vásárlónak, akkor a Xiaomi Vacuum-Mop 2 Pro+ is nagyon jó áron vihető most, de ha fontosabb az ár, illetve a kiforrott technológia, ami már egy ideje hibátlanul teljesít, akkor a Viomi SE 70 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kiemelkedően jó vétel. A szállításért nem is kell fizetni, pedig Lengyelországból érkezik, maximum 7 napos szállítási idővel, futárszolgálattal. A gépről készítettünk a megjelenésekor egy részletes és objektív tesztet, azt mindenképp érdemes azért átfutni.

hirdetés