hirdetés

Elképesztően jó áron rendelhető a Xiaomi Vacuum-Mop 2 Pro+

hír
Elképesztően jó áron rendelhető a Xiaomi Vacuum-Mop 2 Pro+ 1
írta: SonkaMod
2021-04-26

A Vacuum-Mop 2 Pro+ nem kapott akkora nagy hájpot, mint az előző Vacuum-Mop széria. Ez pedig annak köszönhető, hogy egy fejlett, de drága eszköz lett, amiről elmondható volt, hogy nem túl jó ár/érték aránnyal rendelkezett. Az újítások jók, de nem tökéletesek, az ár pedig értelmetlenül magas lett. Ezt állapítottuk meg pár hónappal ezelőtt megírt tesztünkben is, csakhogy akkor a 160 000 forintos árral számoltunk, most pedig el lehet hozni 87 000-ért is. Ez nem vicc, valószínűleg nem fogyott elég gyorsan a kütyü, így pikk-pakk leakciózták, és ennyiért pedig már piszok jó vétel.

A gép legfőbb erőssége, hogy rendkívül körültekintő kütyü. Óvatosan közelíti meg a berendezési tárgyakat és nagyon figyel rá, hogy semmiben se tegyen kárt. Lehet neki virtuális falat húzni, lehet kizárni területeket definiálni, hogy hol ne porszívózzon vagy ne töröljön fel. Felismeri magától a szőnyegeket, és rögtön megemeli ilyenkor a teljesítményt. A feltörlésnél lehet állítani az elhasznált vízmennyiséget, amit egy elektromos pumpa vezérel. Mivel ez is egy Xiaomi termék, így értelemszerűen a Mi Home appban lehet mindenfélét állítgatni, illetve távolról vezérelni a porszívót.

Érdemes elolvasni a részletes tesztünket az eszközről, ott kifejtjük, hogy hogyan működnek az egyes funkciók. A februári konklúziónk az volt, hogy egy túlárazott, bár alapvetően jó gép a Vacuum-Mop 2 Pro+. Csakhogy akkor még a magyar árat vettük figyelembe, ami jelenleg is minimum 150 000 forintot jelent, míg a kínai ár is 120 000 körül alakult. Most viszont a Banggoodon a BGCZXMTR kuponkóddal meg lehet rendelni 87 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért. Ráadásul ez is EU raktáras, hiszen Csehországból küldik. Ez az alacsony árazás pedig teljesen felborítja az eddig kialakított véleményünket a kütyüről, hiszen ennyiért ez egy rendkívül jó termék.

hirdetés