hirdetés

7 napos Flash Sale a Geekbuyingon

Akciók egy héten át

hír
7 napos Flash Sale a Geekbuyingon 1
írta: hajas
2021-03-10

Elstartolt a Geekbuying legújabb, 7 napon át tartó Flash Sale akcióhulláma, melynek keretein belül számos termék árát csökkentették. Néhány kütyühöz szereztem nektek extra kuponokat, melyeket így még olcsóbban vásárolhattok meg, például a Vivibright egyik újdonsága így elég jó áron kapható.

Apods i500 fülhallgató

Ha tetszik nektek az Apple AirPods kialakítása, viszont annyi pénzt nem adnátok ki egy fülesért, akkor érdemes egy pillantást vetnetek az Apods i500-ra, hiszen külsőre szinte egy az egyben megegyezik vele. Egy töltéssel 4 órán át keresztül hallgathattok vele zenét, Bluetooth 5.0-val a mobilotokkal, így alacsony az energiafogyasztás és a késleltetés is. Oldalai érintésérzékenyek, ami a kényelmeteket szolgálja. Ha használjátok az 5MLZDAPZ kódot, akkor 5800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vehetitek meg a Geekbuying cseh raktárából.

P301 ANC fülhallgató

Ez a füles az Apple AirPods Pro modellre hajaz, így ha ezt a kialakítást preferáljátok, akkor ez lesz a jobb választás. A készülék jóval többet tud, mint az előbb bemutatott modell, igaz, az ára is magasabb. Legfontosabb tulajdonsága, hogy ANC-vel, azaz aktív zajszűrővel látták el, vagyis zenehallgatás közben sokkal kevesebb zavaró hang szűrődik be. Egy töltéssel 4 órán át használhatjátok, a tokot tölteni pedig nem csak kábellel, hanem akár vezeték nélküli töltővel is tudjátok. Az érintésérzékeny oldalak és a Bluetooth 5.0 pedig ebben a kütyüben is megtalálhatók. Az 5MLZEK8K kóddal 10 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron szerezhetitek be.

PS3000 gamestick

A PS3000 egy apró, HDMI porton keresztül csatlakoztatható játékkonzol, pontosabban egy gamestick, hiszen alig nagyobb mint egy pendrive, mégis egy rakás előretelepített klasszikus játék van rajta, de SD kártyán keresztül további játékokat tehettek rá. A dobozban két darab kontrollert találtok, melyek a régebbi PlayStationök formavilágát kapták meg, de vezeték nélkül üzemelnek. A dobozban a működéshez szükséges kábeleket megtaláljátok, sőt, egy HDMI hosszabbító is a csomag része, ha esetleg nem férne bele a tévétekbe a kütyü. Az 5NTPAS8B kuponkóddal 16 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg.

 

hirdetés