hirdetés

4tool zseblámpa akció a szinglik napján

Mind a kettő erős, de az egyik erősebb

hír
4tool zseblámpa akció a szinglik napján 1
írta: SonkaMod
2021-11-11

Idén sem maradhat el, hogy valamilyen jó zseblámpát leakciózzanak, és az ajánlatok között talán a legjobbak most a 4tool lámpák, az ED10 és az ED20. Mind a kettő elég erős és jól felépített kütyü, amit el is várhatunk tőle, hiszen valahogy kapcsolódik a cég a Nextoolhoz, akiket többek között a remek zseblámpáikról is ismerünk. A 4tool árazása alacsonyabb, a minőségre viszont nem lehet panasz. A gyengébb ED10 már 6000 forintért rendelhető, és az erősebb ED20 is csak 7900 forintba kerül.

4tool ED20

Erősebb variáns az ED20 a maga 2200 lumenes fényerejével, de ebből is következik, hogy nagyobb és nehezebb is. 100 grammot nyom a szintén alumínium házas zseblámpa, a mérete pedig 123×36 milliméter a legszélesebb részén mérve. Nyilvánvaló, hogy IPX7-es vízállósággal ez is rendelkezik, és nagyon hasonlóan működik. Ennél is adott a négyféle működési mód, viszont a maximális fényereje 2200 lumen, így akkumulátorból is nagyobb, 4800 mAh-s került bele. Ezzel 3 órát is el tud menni a legmagasabb fényerőn, de arra ritkán lesz csak szükség. Egy ilyen erős fénynyalábbal elméletileg akár 260 méteres távra is el tudunk világítani. Ha lemerült, ezt is Type-C porton lehet újratölteni.

Értelemszerűen a 4tool ED20 drágább, mint a kistesó, viszont ma, 11.11-én annyiba kerül, mint általában a gyengébb kiadás. Mindössze 7900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetni a BG06fdd4 kuponkód segítségével, szállítási költséggel együtt, így ez is egy igazán remek ajánlat a mai napon.

hirdetés