hirdetés

24 vagy 27 col? Melyiket választod?

A KTC H24V13 és a H27V13 gamer monitor is kuponozható

hír
24 vagy 27 col? Melyiket választod? 1

Forrás: Geekbuying

írta: Bagi
2023-12-07

Nemrég a KTC kihozott pár új gamer monitort, a H24V13 és a H27V13 is közéjük tartozott. A két modell alapvetően méretében tér el egymástól, de mindkettőnek kiváló az ár-érték aránya, ennyiért nem igazán kaptok itthon hasonló kijelzőt. Még Karácsonyra is ideérnek, hiszen lengyel raktárból szállítják őket, és ez még extra költséggel sem jár.

 

A KTC H24V13 majdnem ugyanazt tudja, mint a drágább modell, de ez csak 24 colos kivitelű. A képaránya ennek is 16:9, Full HD és 100 Hz-es képfrissítésű. A válaszideje 8 ms, a nagyobb típusé pedig 10 ms, illetve a színmélységben találtok még különbséget. A H27V13 10 bites, a H24V13 pedig 8 bites. Természetesen ennek is állítható a dőlésszöge és fali tartóra is tehetitek. Az sRGB színskála 104 százalékát fedi le, így ezen is részletgazdag, élénk árnyalatú képet csodálhattok, mivel HDR10 képes. Ugyanazokkal a csatlakozókkal látták el, van rajta HDMI, VGA és audio port is.

A H27V13 modellt a Geekbuying NNNRENDELJKINAIT5  kuponjával 43 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vehetitek meg, a kisebb H24V13 modellhez használjátok az NNNRENDELJKINAIT6  kuponkódot, így 34 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). az ára. Mindkét modellt lengyel raktárból, ingyenesen szállítják ki.

hirdetés