hirdetés

200 000 Ft alatt a Roborock S8 robotporszívó ára

A csúcstechnika ára is szépen lassan eseget

hír
200 000 Ft alatt a Roborock S8 robotporszívó ára 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2023-06-09

A Roborock S8 az aktuális csúcsporszívója, teszteltük is, és egyelőre senki nem tudta letaszítani a trónról. Mindent tud amit kell, cserébe viszont rendesen beárazták, és ahogy minden újdonságnak, ennek is szépen eseget az ára. A 200 000 Ft egy tipikus fájdalomküszöbje a magyar fogyasztóknak, most ez alá nézett be az S8, ráadásul EU raktárból küldik, ingyenes szállítás mellett.

Maga a beállítás is egy több lépcsős folyamat, például megkérdezi az eszköz, hogy van-e kisállat a háztartásban,

hiszen akkor máshogyan reagál bizonyos dolgokra. Ami a felmosást illeti, ez is az előző generáció VibraRise technológiáját használja, ami annyit takar, hogy nagy frekvenciával dörgöli a felületeket, de az olyan részeket, amiket nem kell felmosni, szépen kihagyja, egyszerűen felemeli a platniját és kész. Ez az eszköz is képes magát lemerülés esetén újratölteni egy automata bedokkolással, na nem mintha az 5200 mAh-s akku olyan nagyon gyorsan kifogyna, ez önmagában elég nagyjából 200-250 négyzetméterre, vagy máshogyan fogalmazva 180 percnyi takarításra.

Természetesen további extra funkciói is vannak – pl. gyorstérképezés, nyelvbeállítás, időzítés stb. –  ezekről bővebben az éles tesztben olvashattok. A mindent tudó eszköz ára a 11ANNIHO1  kuponnal 199 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., a termék EU raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés