hirdetés

20 dollár alatti cipők

A Li-Ning begyújtotta a rakétákat 11.11 alkalmából

hír
20 dollár alatti cipők 1
írta: Don Kartács
2020-10-28

Kezdődnek a warm up akciók és a 11.11 dealeket is elkezdték a cégek felvezetni. A Li-Ning Official Shopjában már látszanak az alacsonyabb árak, kifejezetten olcsón lehet hozzájutni lábbelikhez. Egyes modellek ára még sosem volt ennyire lent – ezeket a csapat követi árjegyző alkalmazásokkal -, így érdemes most mozdulni, feltölteni a virtuális bevásárló kosarakat, majd november 11-én leszüretelni a „termést”.

Természetesen számtalan más termék is elérhető alacsonyabb áron, de azt gondolom, hogy ez a négy ajánlat még azok közül is kiemelkedik. Ráadásul a bolt kuponokat is ad a vásárlás mellé, 45/100/150 USD összegű költés esetén további 5/15/30 dollárt lehet spórolni, így érdemes egyszerre több cuccot venni, összeállni ismerősökkel vagy a családtagokkal. További kedvezmény jár akkor is, ha egyszerre több darabot vesztek, 2 esetében 10%, 3 esetében pedig 15% az extra áresés. Mivel a nyomott ár csak november 11-én fog élni, még nem tudjuk, hogy a kedvezmények összevonhatók-e, de azért próbálkozni mindenképpen érdemes.

A vásárlás fő szabálya: tegyétek be most a kosárba a terméket, és csak 11.11-én fizessétek ki, akkor fognak élni az oldalon narancsszínnel feltüntetett összegek. Mindenkinek jó vadászatot kívánunk.

Ne felejtsétek el, hogy a Li-Ning egy Outlet boltot is fenntart Aliexpressen, azt is érdemes nyomonkövetni és időben lépni, mert a megfelelő méreteket brutálisan gyorsan elkapkodják.

Kupongyűjteményünk számtalan Aliexpress kuponnal bővült, amik extra kedvezményeket biztosítanak a 11.11 eseményeknél. Böngésszétek őket bátran! Fontos, hogy a kuponok jelentős része csak november 11-én lesz felhasználható!

hirdetés