hirdetés

1more fülesek a kitűnő hangzásért

Még a top kategória is megfizethető

hír
1more fülesek a kitűnő hangzásért 1
írta: SonkaMod
2021-05-06

A 1more egy audió cuccokat gyártó vállalat, akik többek között a Xiaomi számára is csináltak termékeket. Volt pár Piston fülhallgató, meg egyéb kiegészítő, amit nem titkoltan ez a cég tervezett és gyártott a Xiaomi számára, de nem ezek a legjobb termékeik, hanem amelyek saját néven futnak. Másfél éve próbáltunk tőlük egy TWS fülhallgatót, ami nagyon elnyerte a tetszésünket. A márka ismérve, hogy remek minőséget képviselnek, nagyon jó a minőségbiztosítási rendszerük, nem olcsón, de jó áron. Nem a filléres megoldásokról híresek, de ár/érték arányban még így is zseniálisak.

A 1more termékeit még hazai forgalmazótól is lehet vásárolni, de nyilván aranyáron mérik a portékájukat. A különböző fülhallgatókra megkerestük a legjobb ajánlatokat, amik sokkal kecsegtetőbbek, mint a hazaiak.

1more fülesek a kitűnő hangzásért 2

1more Omthing AirFree

Ez az egyik legolcsóbb TWS fülese a gyártónak, de ez nem azt jelenti, hogy rossz lenne. Sok plusz funkciót nem lehet várni tőle, de ha hozza a megszokott 1more minőséget, akkor ez is egy jó vétel. Egy feltöltéssel 3,5 óra zenehallgatás hozható ki belőle, a töltőbölcsővel együtt pedig 20 órát bír. A Type-C portos töltési lehetőség adott, illetve zajszűrős mikrofon is van benne, a vezérlése pedig érintőgombokkal megoldott.

Az Airfree az Aliexpressen a legolcsóbb, már nagyon jó áron lehet kifogni ezt az alap darabot. Az alábbi linken fel lehet használni hozzá egy 3$-os store kupont, így mindössze 8000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg is lehet rendelni, szállítási költséggel együtt.

1more fülesek a kitűnő hangzásért 3

1more Omthing AirFree (EO005)

Az Omthing a 1more almárkája, az AirFree Semi-in-Ear kialakítású fülhallgató pedig még az olcsóbb TWS fülhallgatók közé tartozik, legalábbis a 1more-ok között mindenképp. Bluetooth 5.0-s adatkapcsolattal működik, a fülesek pedig 5 órát bírnak egy feltöltéssel, de a töltőbölcső kapacitásával együtt már kihozható belőle a 25 óra is. Type-C porton keresztül lehet feltölteni, illetve vezeték nélküli töltést is támogat, ami remek lehetőség, mert csak a drágább termékek szokták ezt tudni. Qualcomm chip van benne, ami támogatja az AAC és a veszteségmentes aptX adatátvitelt is. 4 darab ENC- mikrofonja van, ami kizárja a környezeti zajokat telefonhívás közben. A vezérlése érintőgombbal megoldott, a töltöttséget pedig négy darab LED mutatja a töltőbölcsőben.

A fülhallgató négyféle színben elérhető, van belőle fekete, zöld, fehér és piros kivitel. Az Aliexpressen 11 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhető (csak a fehér meg a fekete), így még éppen áfa- és vámhatár alatti.

1more fülesek a kitűnő hangzásért 4

1more ComfoBuds Pro

A 2021-es CES-en debütált az új ComfoBuds Pro, ami egy felsőkategóriás TWS füles. Aktív zajszűréssel rendelkezik, aminek a mértéke változtatható. Be lehet rajta állítani, hogy mennyire engedje át a külvilág hangjait. A telefonálás funkcióhoz is jár a zajszűrés, összesen hat mikrofonnal.

A csúcsfülhallgató nyilván több üzemidőre is képes, mint az olcsóbbak, így ezzel már a nyolc óra üzemidő is elérhető, összesen pedig 28 órát bír. Van benne közelségérzékelő, így magától elindul vagy leáll a zene, aszerint, hogy ki- vagy betesszük a fülünkbe. Nagyon hasznos feature a gyorstöltés, mert az a legtöbb fülesből sajnos hiányzik. Ebben van, és negyedóra töltéssel már kétórányi zenehallgatásra elég energiát lehet belepumpálni Type-C porton keresztül.

A vezérlése érintőgombos, amit akár magunk is változtathatunk. Teljesen személyre lehet szabni, hogy milyen gombnyomásra mi történjen.

A kütyüt Luca Bignardi négyszeres Grammy díjas hangmérnök fémjelzi, aki többek között Eros Ramazotti különböző albumait is keverte. Bignardi 2014-től Kínába él, így ez a kooperáció teljesen igaz lehet, bár, hogy a marketingen kívül van-e szerepe a füles megalkotásában, az nyilván kérdéses.

A 1more ComfoBuds Pro már elég drága, így Aliexpressről nem érdemes rendelni az áfa miatt. Banggoodon viszont elérhető a BGBUDS kuponkóddal 24 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, és ebben már az EU Priority Line szállítási költség is benne van.

hirdetés