hirdetés

Xiaomishop Black Friday akciók

Olcsó Segway és dupla hűségpont

hír
Xiaomishop Black Friday akciók 1
írta: Don Kartács
2019-11-29

A hazai Xiaomishop is beizzította Black Friday akcióját, aminek keretében a tavalyi árnál mintegy 100 000 Ft-tal olcsóbban juthattok hozzá a Ninebot S-hez, illetve a vásárolt termékek után is dupla pontot kasszírozhattok. Na de mi ez a hűségpont egyáltalán? A cikkből ez is kiderül.

Xiaomishop Hűségprogram

A visszatérő vásárlókat a bolt hűségpontokkal jutalmazza a vásárlások után, azonban Black Friday keretében most dupla annyi pontot húzhattok be. A gyűjtött pontokat vásárláskor használhatjátok fel, illetve további kedvezmények – például ingyenes szállítás, kuponok stb. – érvényesítésére fordíthatjátok.  A részletekről ezen a linken tájékozódhattok.

Érdemes továbbá körbenéznetek a bolt kínálatában, hiszen minden termékhez magyar számlát, a telefonokhoz 2 év magyarországi garanciát kaptok, illetve magyar nyelvű az ügyfélszolgálat is. Értelemszerűen így a szállítás is jóval gyorsabb, mintha egy terméket Kínából vásároltok meg, ami pár héttel karácsony előtt életmentő lehet, már amennyiben nem akartok ajándék nélkül kínosan álldogálni a karácsonyfa mellett.

hirdetés