hirdetés

Xiaomi Shunzao L1 – A nem hiszed el olyan olcsó kategória

hír
Xiaomi Shunzao L1 – A nem hiszed el olyan olcsó kategória 1
írta: Don Kartács
2021-11-10

Újabb állóporszívó, de abból a fajtából, hogy nem érted, hogyan lehet ilyen olcsó. A Shunzao a Xiaomi ökoszisztéma része, itthon 60 000 Ft az Árukereső szerint, kint meg a BGCZSZLH kuponnal 30 000 Ft. Persze az a kint is egy EU raktárat jelent, vagyis pár nap alatt ideér a 60 percig üzemképes, 20 000 Pascal szívóerővel rendelkező porszívó. A szállításért 1300 Ft-ot kérnek, de még így is 28 700 Ft-tal olcsóbb, mint itthon. Ez a nap legjobb vétele ár/érték arányban, eddig.

Xiaomi Shunzao L1 – Xiaomi minőség, Xiaomi logó nélkül

A Shunzao olyan almárka, mint a Viomi, a Dreame vagy a Roborock. Valójában külön cég, de a Xiaomi pénzeli őket, és a minőségellenőrzési rendszerükön is átfuttatják a termékeket, így gyakorlatilag azonos színvonalat képviselnek a Mi logós berendezésekkel. A Shunzao L1 egy 20 000 pascal szívóerővel és 105 AW szívóteljesítménnyel rendelkező állóporszívó, ami 60 percig képes üzemelni. A tetején van egy LED sor, ami a töltöttséget jelzi, kifejezetten kulturált a kinézete, olyan mint a már említett Mijia K10, csak más a dizájnja.

Minden ilyen porszívó fő előnye, hogy nagyon könnyű, beférnek az előszoba szekrénybe,

nincs kábel huzigálás, meg az ajtófélfákról a festék leverése, és a madzagvisszahúzó mechanika sem térdel le. Vagyis nagyon gondtalan a használat, ezért is van itthon már 3,5 éve egy hasonló modell. Ráadásul ez egy extra könnyű, 1,15 kg-os a készülék, akár egy gyerek is képes megtartani és tologatni. Adnak hozzá egy csomó kiegészítőt, mágneses fali tartót, két szűkítő fejet, és egy atkaeltávolító motoros fejet is a hagyományos nagy mellé. Bár századszorra ismétlem magam a tesztjeinkben, de a por eltávolítása sok allergiás és asztmás életén könnyíthet, szóval mégiscsak érdemes újra és újra leírni.

A BGCZSZLH kuponnal 30 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet hazavinni EU raktárból, természetesen áfamentesen. A szállításért 1300 Ft-ot kérnek, de még így is 28 700 Ft-tal olcsóbb, mint itthon.

hirdetés