hirdetés

Xiaomi Mijia Pure párásító nevetségesen olcsón

hír
Xiaomi Mijia Pure párásító nevetségesen olcsón 1
írta: Don Kartács
2021-11-25

Kicsit felhúztam magam, mikor megláttam, hogy a Mijia Pure párásító a BGHW141 kóddal 20 800 Ft-ért kapható, mert hónapokig könyörögtem anno a Banggoodnak, hogy tárazzák be EU raktárba, és adjanak rá egy értelmes árat. Erre tessék, mikor megtörténik, nem szólnak, de minket nem lehet átverni, egyből megtaláltuk a kiváló párologtatót. A tesztünk idején még 32 000 Ft-volt, szóval több mint egyharmadával lett olcsóbb, és már a szállítás is ingyenes, ráadásul EU raktárból érkezik.

Xiaomi Mijia Pure – Az ideális belépőszint

Először is olvassátok el a tesztet, mert nagyon tanulságos, amiket írtam róla. Akkor úgy gondoltam, hogy 20 000 Ft körül már jó vétel a Mijia Pure, de akkor sajnos nem ennyibe került, most viszont minden összeállt ahhoz, hogy érdemes legyen megvenni. Mit kell tudni a termékről? 240 ml/óra párologtatási teljesítménnyel rendelkezik, ami nagyjából 10-18 négyzetmétert fed le, az űrtartalma pedig 2,2 liter, a teljes működési idő egy töltéssel 19 óra. Párologtatás közben is lehet bele folyadékot önteni, ami elég kényelmessé teszi a használatát, így ugyanis nem kell szétszedni.

További specialitása, hogy egy HEPA filterhez hasonlatos szűrőt tartalmaz, ami a folyadékban lévő koszt is képes megkötni. Mint szinte minden Xiaomi párásító, ez is okos, összekapcsolható a Mi Home appal, viszont itt a Chinese Mainland régiót kell használnotok. Szerencsére a régiótól független az applikáció nyelve, az ugyanis angol, így a kezeléssel sem lesz különösebb probléma. A felület egyszerű, de nagyszerű és tulajdonképpen jól le is írja, mit tud a berendezés. A páratartalmat képes 40 és 70% között tartani, illetve a vízpára intenzitása is állítható.

Mint minden párásítónak, ennek is az a lényege, hogy enyhíti az olyan tüneteket, mint a szemszárasság, az irritáció, a köhögés, megköti a szálló port, és alapvetően kellemesebb közérzetet varázsol a lakásba. A házipor-allergiában és asztmában szenvedőknek különösen ajánlott erre odafigyelnie, amit sajnos saját tapasztalatból is meg tudok erősíteni.

A Xiaomi Mijia Pure-t a BGHW141 kóddal 20 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihetitek haza, ingyenes szállítás mellett, EU raktárból, így többletköltségekre sem kell számítanotok.

hirdetés