hirdetés

Wanbo projektor: Xiaomi vagy sem?

hír
Wanbo projektor: Xiaomi vagy sem? 1
írta: SonkaMod
2021-02-04

Aktívan követjük már egy ideje a Wanbo márkát, akik projektorokkal foglalkoznak, de eddig még egy bekezdést sem szántunk nekik. Ez annak volt köszönhető, hogy rengeteg helyen Xiaomiként hivatkoznak rájuk, de nagyon gyanús, hogy mégsem az, így óvatosan kezeltük őket. A legközelebbi kapcsolódás valószínűleg csak annyi, hogy a Youpin áruházban kapható, ami lényegében a Xiaomi közösségi finanszírozási oldala, de semmi több. Ettől függetlenül nagyon érdekes termékeik vannak, szinte már hihetetlen áron.

A kütyün HDMI és USB bemenet található, valamint a táp és a fülhallgató kimenet. Beépített hangszóróval is rendelkezik, összesen 2 darab van benne, egyenként 3W teljesítménnyel. Az tovább fokozza a helyzetet, hogy ilyen kis büdzsébe belefért egy Androidos rendszer is. Na azért ettől nem szabad sokat várni, az 1 GB RAM nem fog minket űrsebességgel repíteni, és az ősrégi Android 6-os rendszertől sem leszünk lenyűgözve, de a semminél jobb. Ami nagy pozitívum, hogy a MirrorScreen megy rajta, tehát a telefonunkról egy klikkeléssel, vezeték nélkül átküldhetjük a képet a projektorra.

Elképesztően érdekes projektor a Wanbo T2 Max, ha tudunk, akkor mindenképp beszerzünk egyet belőle tesztre, mert mi is kíváncsiak vagyunk rá. Egész eddig távolból figyeltük a Wanbo ténykedését, de kezd érdekes lenni, még akkor is, ha elvonatkoztatunk az icike-picike állítólagos Xiaomi rokonságtól is. Banggoodon most előrendelhető, 150 dollárért, azaz körülbelül 44 500 forintért, és még a szállítás is ingyenes hozzá.

hirdetés