hirdetés

Erre az olcsó projektorra már régóta vártunk!

FHD, digitális trapézkorrektió, Android TV

hír
Erre az olcsó projektorra már régóta vártunk! 1
írta: SonkaMod
2021-01-19

Aki régóta követi a RendeljKínait.hu-t, az tudja, hogy a kínai projektoroknak külön szobát nyitottunk a szívünkben, hiszen már pár éve látszódott, hogy rá fognak nőni a nagy gyártók fejére. Nos, ezt azóta is várjuk és várjuk, de teljesen még nem jött el ez az idő, Viszont már voltak nagy lépések. Az első az a LED technológia olcsóvá válása volt, a második amikor elértük a kommersz kategóriában a HD felbontást, a harmadik, amikor az FHD lett megfizethető, és most elértünk oda, hogy olcsón kapunk elektronikus, vertikális és horizontális trapézkorrekciót. Ezt pedig a BlitzWolf hozta el nekünk. Illetve eddig is volt már ilyen készülék, de nem ennyire alacsony áron.

Nagy újdonság, hogy a távvezérlője is Bluetooth-os, tehát mindenhonnan érzékel, nem kell szenvedni vele, mint az infrás megoldásokkal. Itt már sejthető, hogyha Bluetooth van a gépben, akkor esetleg más okosságokat is rejt, és a megérzésünk nem is csal. Android TV operációs rendszer fut rajta, tehát egy komplett TV box beépítésre került, 2 GB memóriával és 16 GB háttértárral. De ami még fontosabb, előre telepített Netflix, Google Play, YouTube, Kodi és társaik várnak minket, hogy jól kimozizzuk magunkat. A WiFi vevője ismeri a 2,4 és az 5 GHz-es sávokat is.

Mint már megszokhattuk, beépített 10 wattos hangszórója is van, és a különböző csatlakozókból is kapunk jópárat. Van rajta két USB bemenet, két darab HDMI port és egy LAN csatlakozó.

A gép fekete és fehér színben is elérhető, 30×22,5×13 centiméter nagy és 2,8 kilogramm a tömege. Jelen pillanatban ennél jobb specifikációval nem lehet projektort kapni ebben az árszegmensben. Amíg még csak tippelgetni lehetett az árára, arra gondoltunk, hogy nem biztos, hogy meg fog állni 300 dollárnál (de azért reménykedtünk). Ehhez képest 250-be kerül a Banggoodon, de ez semmi, mert a BGVP9 kuponkóddal további súlyos dollárokat takaríthatunk meg, és a végösszeg mindössze 68 400 forint lesz. Ebben pedig már benne van az áfa- és vámmentes EU priority Line szállítási mód költsége is. Sietni kell, mert a kód mindössze 50-szer használható fel, ez a projektor pedig valószínűleg nagyon kapós lesz.

hirdetés