hirdetés

Végre már jó áron rendelhető a Xiaomi házimozi hangcucca

hír
Végre már jó áron rendelhető a Xiaomi házimozi hangcucca 1
írta: SonkaMod
2021-06-11

Az előző év őszén került forgalomba a Xiaominak egy új házimozirendszere, amiről akkor nagyon keveset lehetett tudni, csak pár sablonadat és az ár volt ismert. Az utóbbi egyáltalán nem volt alacsony, így kíváncsiak voltunk, hogy vajon mit tud. Ezért be is rendeltük egy tesztre és még karácsony előtt ki tudtuk próbálni. Sajnos kicsit csalódás lett, a cucc nem volt rossz, de jó sem, legalábbis az ára alapján egyáltalán nem, ezért nem is ajánlottuk azóta sem senkinek. Ezen most viszont változtatunk, mert már annyira olcsó lett, hogy érdemes rajta elgondolkodni. Valószínűleg senki nem vette ezeket eredeti áron, hiszen annyiért kész rablás volt.

Egy viszonylag egyszerű 2.1-es rendszer ez, aminek valóban nagy a teljesítménye, de amikor teszteltük, nem éreztük, hogy mi kerül ezen 65-70 000 forintba, ugyanis ennyi volt a kezdeti ára. Éppen ezért az összefoglalóba ezt írtuk:

„…egyszerűen túl sok az érte kért 61 500 Ft. Mentsétek el a linkjét és néha nézzetek rá, hátha beverik az árát 40 000-ig…”

Most pedig eljött ez a pillanat is, a Banggoodnál magukba néztek az illetékesek és már sokkal olcsóbban adják a berendezést. A BGCZDXMSU kuponkóddal már 37 000 Ft-ért meg lehet rendelni, és ennyiért azért már el lehet rajta gondolkodni. Az külön jó pont, hogy csehországi raktárból rendelhető, így semmiféle többletköltséggel nem kell számolni, de még a szállítás is ingyen van hozzá.

hirdetés