hirdetés

Végre egy új aktív zajszűrős BlitzWolf fejes érkezett

hír
Végre egy új aktív zajszűrős BlitzWolf fejes érkezett 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-10-26

Nagy bánatunkra az egyik legjobb BlitzWolf fejhallgatót már nem lehet kapni, ami a BW-ANC5 volt. Ezt főleg a nagyon jó hangja és a remek ANC miatt szerettük meg, na meg persze a rendkívül alacsony ára is megkapó volt. Remélhetőleg kapunk valami hasonlót a gyártótól, hiszen a most megjelent BW-HP5 szintén egy aktív zajszűrős eszköz, amiben reménykedhetünk, hogy igazán jó lesz. Egyelőre előrendelésben lehetséges megvásárolni, az első 50 darabot 22 100 forintért mérik.

Nem megvetendő plusz funkció, hogy egyszerre két eszközre is rá lehet csatlakoztatni, így könnyen válthatunk a laptopunk és a telefonunk között, nem kell a lekapcsolódásokkal nyűglődni.

Nagyon jó fejhallgatónak tűnik ez a BlitzWolftól és lehetett rá számítani, hogy ezért a tudásért eléggé ki kell majd nyitnunk a pénztárcánkat. Előrendelési akcióban azért nincsen így, bár nem egy alsókategóriás árazás, de így is jónak mondható. Az első 50 darab jutányos áron kelhet el, mindössze 22 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte kifizetni és ingyen szállítják házhoz csehországi raktárból.

hirdetés