hirdetés

Újra akciós az Alldocube iPlay 30 Pro

hír
Újra akciós az Alldocube iPlay 30 Pro 1
írta: hajas
2021-11-27

Rengeteg kínai gyártó foglalkozik táblagépek gyártásával, köztük az Alldocube is, aminek az iPlay 20 modellje tavaly nyáron szerkesztőségünkbe is eljutott. Nagyon meg voltunk vele elégedve, így az utódjától, az iPlay 30 Prótól is hasonlót várhattok el, ráadásul most bomba jó áron tudjátok beszerezni a Banggoodról.

Az Alldocube iPlay 30 Prót egy nyolcmagos, Mediatek Helio P60-as processzor hajtja, ami mellé 6 GB RAM és 128 GB-os belső tárhely társul, így egy rakás app és film rá fog férni. Ha ez esetleg kevés lenne, akkor simán beletehettek egy micro SD kártyát. A készülék 1920×1200 pixeles, Full HD IPS kijelzőt kapott, és a képeken is látszik, hogy rendkívül vékony a kávája. Az előd képernyője szerintem rendkívül jó lett, nagy a fényereje és a színekkel sincs baj, és ezek nagy valószínűséggel a cikk főszereplőjére is igazak lesznek. Az anyaghasználatra sem lehet panasz, hiszen a burkolat fémből készült és csupán 8,3 mm vastag a készülék. Az akkuja 7000 mAh-s kapacitással rendelkezik, ami 10 órás üzemidőt biztosít, ráadásul Type-C kábellel tölthető.

Nemcsak WiFi-n keresztül netezhettek vele, mivel akár 2 SIM kártya is beletehető, ráadásul ismeri a hazai 4G hálózatokat is, vagyis szinte az egész ország területén szörfölhettek a neten. Kapott még GPS-t, FM rádiót és jack csatlakozót is, vagyis tényleg mindenre gondolt a gyártó.

Ha használjátok a BGBFZ04 kuponkódot, akkor mindössze 47 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron tudjátok megrendelni a tabletet a Banggood csehországi raktárából, ingyenes és gyors szállítással.

hirdetés