hirdetés

Új párásító berendezések jelentek meg BlitzWolf név alatt

Az egyik nagy, a másik okos

hír
Új párásító berendezések jelentek meg BlitzWolf név alatt 1
írta: Don Kartács
2021-11-12

A BlitzWolf eléggé belekotnyeleskedik minden piaci szegmensbe, és azt mondom, jól teszi, mert így olyan jópofa berendezések jönnek létre, mint a BlitzWolf BW-SH5, ami egy nagyon nyomott árazású párásító. A 11.11-es ünnepek alkalmával azonban még ezt is sikerült továbbcsökkenteni, így a BGDBD54 kuponkóddal már 17 000 Ft-ért hazavihetitek EU raktárból, ingyenes szállítás mellett az ultrahangos párologtatót.

BlitzWolf BW-SH5 – Árban agyonver mindenkit

Érdekes dizájnt kapott az idei évben tesztelt készülék, sokkal megosztóbb, mint az SH4, ami szintén nem egy drága termék. A fekete és az arany többnyire jól néz ki, de itt egy kicsit furcsa a szemnek, ám lehet valakinek pont ez tetszik benne, ízlésről meg kár vitatkozni. 4,3 liter kapacitású a tartálya, amit akár 350 ml/órás sebességgel is képes fogyasztani, tehát elég nagy teljesítménnyel működik a BW-SH5.

Az elején találhatóak az érintőgombok, amikkel könnyen válthatunk működési módot és intenzitást. A kijelző mutatja az aktuális hőmérsékletet és a páratartalmat is. A gép tud WiFi-re csatlakozni, és a BlitzWolf saját applikációjával vagy a Tuya, illetve Smart Life appokkal lehet összekötni – ez utóbbival jobban is működik, ezzel használjátok -, így az okosotthon rendszerünkbe integrálhatjuk, és távolról is vezérelhetjük. A kifújt párát fel is tudja melegíteni, illetve ebben is található UV sugaras fertőtlenítés.

Ez a kütyü főleg az app alapú működése miatt képvisel magasabb kategóriát, mint a konszerntárs SH4. Ez korábban az árán is meglátszott, a teszt idején még 23 500 Ft-ot kértek érte kuponnal, ehhez képest a BGDBD54 kóddal már 17 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet hazavinni, ami majdnem 30%-os különbség. EU raktárból, ingyenes szállítás rendelhetjük meg az ultrahangos párologtatót.

hirdetés