hirdetés

Új okos Hoto lézeres távolságmérő jelent meg

hír
Új okos Hoto lézeres távolságmérő jelent meg 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-04-05

A Hoto első generációs távolságmérője nagy sláger lett, pedig nem volt hibátlan termék. Mi is kipróbáltuk, ám stabilitás téren még volt hova fejlődni, de tény, hogy egy olyan eszköz volt, aminek az ötlete zseniális volt, az ára pedig kedvező, így pedig érthetően nagyon sok vásárlót vonzott be. A készülék most kapott egy újabb kiadást, és reméljük, hogy ebben már javították az előző verzió hibáit.

Méterben jelzi a mért eredményeket, a felbontása pedig milliméteres, de minimum 5 centis távot tud mérni, a maximum pedig 40 méter.

Viszonylag pontos, +/- 3 millimétert téveszt, ami ekkora távnál teljesen elfogadható.

A Hoto távolságmérő továbbfejlesztett variánsa is nagyon sok lehetőséget rejt magában, reméljük, hogy szoftveresen is toppon lesz az eszköz, mert akkor kihagyhatatlan termék, ami nem is vészesen drága. Banggoodon már elkezdték árusítani, 16 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhető szállítási költséggel együtt.

hirdetés