hirdetés

Új fejhallgatóval rukkolt elő a BlitzWolf

hír
Új fejhallgatóval rukkolt elő a BlitzWolf 1
írta: SonkaMod
2020-07-20

A BlitzWolf alá tartozó Airaux egy új fejhallgatót dobott piacra, mely egyelőre csak előrendelhető, az első darabokat augusztus 16-tól fogják postára adni. Az előrendelési akció elég nagymértékű kedvezményt rejt, de csak az első pár darabra, utána fokozatosan drágulni fog a termék.

Feltölteni nem tudjuk túl gyorsan, a micro USB porton keresztül 2-3 órán át kell feldugva hagyni, hogy csurig teljen az akkumulátora, mely egyébként 300 mAh-s.

Mindkét oldalán egy-egy LED világítást kapó kör helyezkedik el, ez automatikusan váltogatja az RGB-s színeket, de ha kímélni akarjuk az aksit, vagy csak simán nem tetszik, akkor ezt ki is lehet kapcsolni. Mivel vezetéknélküli a füles, így minden kezelőszervet megkapunk az eszközön, tudunk hangerőt szabályozni, számot váltani, és még SD kártya foglalat is van benne, tehát nem is feltétlenül kell egy mobil vagy számítógép, ami ráküldi a zenét a fejhallgatóra. Ez a funkciója elég meglepő, kevés hasonszőrű eszközön lehet ilyet találni.

A fejhallgató mérete állítható, biztosan mindenki fejére megfelelő méretű lesz, és a remek tárolhatóság végett össze is csukható, így kisebb helyen elfér. AptX támogatásról sajnos nem ír a sajtóanyag, de ennyi pénzért ez talán el sem várható tőle. A Banggood előrendelési akciójában csak 20 dollár, ami körülbelül 6200 forint, de ha lejár az akció, akkor egészen 8600 forintig fog felkúszni az árcédula.

hirdetés