hirdetés

Blitzwolf BW-GH1 gamer fejhallgató teszt

Irány játszani!

teszt
Blitzwolf BW-GH1 gamer fejhallgató teszt 1
hajas
írta: hajas
2020-07-20

Korábban teszteltünk már Blitzwolf TWS füleseket, órákat, okos kütyüket, most pedig lehetőségem volt arra, hogy kipróbáljam a BW-GH1 névre hallgató gamer fejhallgatót. Kényelmes fülpárnák, remek anyaghasználat, nagyszerű hangzás, menő RGB világítás – ezeket mind garantálja a BW-GH1, amit a Blitzwolf.shoptól ti is meg tudtok rendelni 15 490 forintért az U4NKXSU9 kód felhasználásával, ráadásul 18 hónap magyar garancia és gyors szállítás is jár hozzá.

A rendeljkínait szerint

 • megbízhatóság: 10
 • design és anyagminőség: 9
 • felszereltség, funkciók: 7
 • ergonómia: 10
 • ár/érték arány: 9

9

Népítélet

n/a

Ehhez a termékhez még nem érkezett olvasói értékelés.

Légy te az első

Blitzwolf BW-GH1 – „Enemy cruise missile incoming”

A headsetet első körben az Xboxomon szerettem volna kipróbálni, hiszen azzal szoktam a legtöbbet játszani. Sajnos nem jártam sikerrel, nem jöttek át a hangok, pedig több porton is próbáltam, de csak az RGB fények indultak be, így kénytelen voltam áttérni PC-re. A Windows rögtön felismerte, és le is szedte a megfelelő drivert. Szoftver nem jár hozzá, így nem lehet külön kalibrálni. Kipróbáltam vele a Halo második részét, a Forza Horizon 4-et és a Call of Duty Warzone-t. Utóbbival játszom mostanában a legtöbbet, így az xboxos kontrollerrel és a 7.1-es BW-GH1-gyel indultam Verdanskba, a CoD kitalált pályájára. Xboxon a Microsoft saját gamer fejhallgatóját szoktam használni, ami csak sztereót tud, így már akkor észrevettem a különbséget, amikor földet értem. Sokkal jobban meg tudtam különböztetni, hogy melyik irányból leselkednek rám az ellenfelek, illetve könnyebb volt kitalálnom, hogy a hátam mögött melyik irányból akarnak kinyírni.

Blitzwolf BW-GH1 gamer fejhallgató teszt 9

Mivel kontrollerrel játszottam, így a hangerő állításához közelebb kellett volna gurulnom a billentyűzethez. De csak kellett volna, mert a fejhallgató bal oldalán van egy potméter, ami a Windowstól függetlenül tudja szabályozni a hangerőt. Ezt a rendszerbeállításokban érdemes beállítani előre, hogy játék közben ha kell, tudjuk állítani a hangerőt, hiszen a Windows beállításait nem tudja felülírni. Csapattársaim nem panaszkodtak amiatt, hogy hallanák a légzésemet a mikrofonon keresztül, tisztán, érthetően hallották minden egyes mondatomat. A mikrofon végén lévő kék LED egyébként kicsit zavaró tud lenni, ha nagyon magasan van, így ezt lehajtottam az államig, de szerencsére így sem panaszkodtak, hogy fújtatok. A hangjával egyébként egyáltalán nincs gond, még zenehallgatáshoz is egész jól használható, bár nem erre lett kitalálva. A basszus teljesen rendben van, ahogy a középtartomány is, a magasak talán egy picit visszhangosak, de ez csak muzsika hallgatása közben közben érződik.

A párnák pedig olyan jól szigetelnek, hogy a külső zajok alig szűrődnek be, így szívroham közeli állapotba kerültem, mikor valaki egyszer csak megjelent mellettem, és beszélt hozzám – mármint a való életben. A szoftvert viszont hiányoltam hozzá, hiszen sok ember (köztük én is) szereti saját ízlése szerint állítgatni a hangsávokat. Illetve egy mikrofon némító gomb is elfért volna rajta, de aki billentyűzettel játszik, annak nagy valószínűséggel van ilyen gomb a klaviatúráján.

Összegzés

A BW-GH1 nagyon szerethető fejhallgató, remekül néz ki, hosszútávon is kényelmes, és egész jól szól, még zenehallgatáshoz is alkalmas.

Sajnos azonban vannak hátrányai, például, hogy nincs jack csatlakozó, és hiába az USB port, csak a Windows ismeri fel, Xboxon nem lehet használni. Ár-érték arányban viszont teljesen jó, így aki PC-n kockul, annak bátran ajánlom. A Bliztwolf.shopnál pedig jó áron szerezhetitek be, az U4NKXSU9 kóddal 15 490 forintért tudjátok megrendelni.

Pro

 • Remek dizájn
 • Jó hangzás
 • Hosszútávon is kényelmes
 • Masszív kábel

Kontra

 • Játékkonzollal nem használható
 • Nincs mute gomb
 • Csak USB porttal működik

hirdetés