hirdetés

Telefonvásár a Hekkán, pár igen megérős darabbal

Régebbi és új modellek is elérhetőek

hír
Telefonvásár a Hekkán, pár igen megérős darabbal 1

Forrás: Hekka.com

írta: Norbi
2022-08-09

A Hekkán elég rendesen leáraztak mobiltelefonokat, érdemes megnézni miket is kínálnak. A listában számos klassz telefon van, többek között a Xiaomihoz köthető Poco telók, illetve pár remek strapamobil is jó áron szerezhető be. Ezeken kívül néhány régebbi modellt most nevetséges áron szórnak ki. Ezek mai szemmel nem tartoznak a csúcskészülékek közé, de a jó ár talán kárpótol mindenkit a gyengébb teljesítményért. Ötletadónak mi is kiemeltünk nektek pár telót, amihez szereztünk kupont is, azok használatával tudjátok aktiválni az akciós árakat.

A 20 MP-es hátlapi főkamerát egy mélységérzékelő szenzor és egy 2 MP-es makró optika egészíti ki, a szelfikamerája 16 Megapixeles. A teló NFC képes, így mobilfizetésre is alkalmas, az ujjlenyomat-olvasó a készülék oldalán kapott helyet, ahogy a programozható gomb is, ami mögé bármilyen applikációt, vagy funkciót betehettek. Az Android 11-gyel érkező Ulefone Power Armor 14 a Hekka webshopjában most rendkívül kedvező áron rendelhető. A hekkahu10  kuponkód használatával az ára 46 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., a szállítás ingyenes és ez az ár az áfát is tartalmazza.

Poco X4 Pro

A Poco készüléke idén februárban jelent meg, járt is nálunk teszten, nagyon jó tapasztalataink voltak róla. Az ára azóta jóval kedvezőbb lett, főleg a Hekka mostani akciójában, de az alacsonyabb árcédula ne tévesszen meg senkit, egy remek készülékről van szó. Telepakolták mindennel, kapott például egy gyönyörű 6,67 colos AMOLED kijelzőt, infra portot, 3,5 mm-es jack csatlakozót, sztereó hangszórót, NFC-t, GPS-t és egyéb műholdas támogatásokat, duális ac WiFi-t, BT 5.1-et és a sort még hosszan lehetne folytatni.

Az akkumulátorkapacitása 5000 mAh, ez is tudja a 67 wattos villámtöltést, amihez mellékelik a töltőfejet is a dobozban, a méretpontos szilikon tokkal egyetemben. A kamerarendszere is igen impresszív, íme a lista arról mit is találunk rajta: 108 MP-es ISOCELL HM2 főszenzor – ugyanez van a Xiaomi 11T-ben és a Redmi Note 11 Pro és Pro Plusban -, 8 MP-es ultraszéles szenzor, 2 MP-es makrókamera, 16 MP-es szelfikamera.

A készülék ára a mostani akcióban 92 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ha használjátok a discount01  kuponkódot. Ez az ár a 128 GB-os verzióra vonatkozik, de már tartalmazza a szállítási költséget és az áfát is.

Poco X4 GT 5G

A Poco legújabb telefonját idén június 23-án mutatta be. Ahogy a neve is mutatja 5G képes, de a specifikációja ezen kívül is rendkívül jónak tűnik. A belsejében a Mediatek Dimensity 8100-as lapkája dolgozik, ami nagyjából a Qualcomm Snapdragon 888-as chipjével azonos eredményeket produkál, ahogy a lenti képek egyikén található összehasonlításon is látszik. 8 GB RAM és 128 GB háttértár dukál az erős hardver mellé. Létezik belőle 256 GB-os változat is, de az jelenleg nem rendelhető. A kijelzője 6,6 colos, maximum felbontása 2460×1080 és a képfrissítése igen kimagasló, 144 Hz. Az áramellátásáról egy 5080 mAh-s akkumulátor gondoskodik, amit a dobozban mellékelt töltő segítségével 67 wattal tudtok feltölteni. 

Kamera fronton sem kell szégyenkezni, hiszen a legnagyobb szenzora 64 Megapixeles, ami mellett egy 8 MP-es nagylátószögű és egy 2 Megapixeles makrókamera is helyet kapott, a szelfikamerája pedig 16 MP felbontású. Nemcsak a mobilinternet sebessége, de a WiFi-s netezés sebessége is kimagasló a WiFi 6 szabványnak köszönhetően, a Bluetooth kapcsolódás is egyszerű és gyors az 5.3-as verziónak hála, és NFC-vel is felvértezték, így tudtok vele fizetni is akár. Háromféle színben is elérhető, kékben, feketében és ezüstben.

A készüléket most igen kedvező áron tudjátok megvásárolni a HEKKAX4GT0711  kód használatával, a 8/128 gigabájtos variáns ára egészen 108 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ig vihető le, míg a 8/256 GB-os verzióért 117 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell fizetni, az ár már mindkét esetben tartalmazza a szállítást és az áfát is.

Kaptunk még ezeken kívül két Ulefone-ra is kupont, ezekre is érdemes rápillantani:

LinkTermékKuponkódÁr
Ulefone Armor X7 PRO fbhekka1034 000 Ft
Ulefone Note 8xmhekka1019 300 Ft

hirdetés